Skip to main content

HBO, prima reclamă în 20 de ani la SuperBowl: trailerul Westworld, sezonul doi, plus data lansării

 
HBO, prima reclamă în 20 de ani la SuperBowl: trailerul Westworld, sezonul doi, plus data lansării

După 20 de ani, HBO a revenit în pauza publicitară a Super Bowl (fotbal american), competiţie care are unele dintre cele mai mari tarife de publicitate. Într-un an în care Game of Thrones ia o pauză, HBO a promovat noul sezon al serialului SF Westworld. Cu aceeaşi ocazie, s-a anunţat şi data lansării celui de-al doilea sezon al producţiei: luni, 23 aprilie.

Publicitate

Detalii despre serial, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    Este de apreciat ca fiecare din aceste canale tv , au spectatorii lor...nu putem compara nici macar HBO cu Netflix chiar daca ambele sint ppv ...ne mai trebuie canale ppv cum sint cele engleze (sky uk) , nordici (film1 sau viasatfilm...ca tv1000 balkanik e o gluma slaba). Nu cred insa ca ar razbi la noi un Sky1 sau film1. Ori un canal sport UHD sau visez la un 4k. Pina una alta cine doreste , are de unde alege din HBO si netflix. Ambele au seriale de succes...
  • Paul Paul
    @Daria41 @Dieter Schultz
    Stranger Things este recunoscut pentru ca e plin de referinte la alte productii. Asta am observat-o si eu si nu o contesta nimeni. Dar asta nu inseamna ca tot ceea ce e marca Netflix e de duzina si e lipsit de originalitate.
    De ce nu ziceti nimic de „Black Mirror”?
    Eu nu contest meritul HBO de a aduce inovatie pe piata (au productii foarte bune care m-au castigat ca telespectator, inclusiv cele marca HBO Romania) dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa apreciez si nou-venitii ca Netflix sau Hulu care au fost premiati si de criticii de specialitate.
    Una peste alta eu zic ca suntem norocosi ca avem de unde alege.
  • Daria41 Daria41
    @paul legat de Stranger Things...dementorii din Harry Potter nu seama cu "duhul" exorcizat din s02ep09??sau Stitchers cu tancul de apa in care "11" intra in legatura cu diversi?!..nu au originalitate Netflix. Poti sa vezi un clip pe imdb.com cu "sursele/resursele" lui Stranger Things!!!
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @paul legat de Strager Things,pina si imdb are clip cu imaginile "sursa" atit pt sezon2 cit si 1. Te ajut?! Lumea paralela ...iti zice ceva Fringe (2008)...monstrul seamana cu The Thing(1982) pina si soundtrack (crea fiori la vremea aceea)...bad thing seamana cu Poltergeist
  • Paul Paul
    As, sunt bune serialele HBO, nu te contrazic. Dar urmărește măcar un episod din "Stranger Things" sau "Black Mirror" de pe Netflix și poate vei avea altă părere despre serialele lor (am amintit doar două seriale pe care le-am văzut recent).
  • as as
    HBO! Seriale de calitate!
    Nu pe banda rulanta si de duzina cum scoate netchix
  • Costi Costi
    O sa pui și tu audiențele emisiunilor de divertisment pe luna ianuarie?Ma intereseaza ce fac Capatos, Wowbiz, Acces Direct, Neața cu Razvan și Dani, Te vreau langa mine, Teo Show, Maruța etc..

Trimite un comentariu

sus