Skip to main content

Interviu cu urmăritul internaţional Elan Schwartzenberg, la B1 TV

 
Interviu cu urmăritul internaţional Elan Schwartzenberg, la B1 TV

B1 TV va difuza în această seară un interviu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (fost patron la Realitatea TV), dat în urmărire internaţională, şi care este de mai mulţi ani în Israel.

Publicitate

Interviul a fost luat de Sorina Matei pentru emisiunea sa, Actualitatea Românească, ce va fi difuzată în această seară de la ora 20.00.

Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook, despre interviul cu Schwartzenberg:

„Primul interviu de pe teritoriul altui stat cu Elan Schwartzenberg. Omul de afaceri cu mandat internaţional de arestare rupe tăcerea. Şi zguduie România. Cum se fură televiziunile, cum se pleacă din România, cum se negociază cu politicienii, procurorii şi serviciile secrete. Şi cum apar dosarele. George Maior, Florian Coldea, Vasile Cămărăscu, Sebastian Ghiţă, Sorin Blejnar, Elena Udrea, Dorin Cocoş, Traian Basescu, Liviu Dragnea, Radu Mazăre şi Codruţ Marta. Brazilia şi Madagascar.

Miliardarii fără chip ai României şi periculoasa grupare Monaco. Mossad, cel mai de temut serviciu de spionaj al lumii, Meir Dagan, miliardarul lumii Beny Steinmetz şi operaţiunea Black Cube în România. Elan Schwartzenberg vorbeşte. După 6 ani. Şi cutremură. În această seară, de la ora 20.00, în exclusivitate, pe B1 TV. Într-o ediţie eveniment Actualitatea Românească, cu Sorina Matei.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrii Andrii
    *** ***, ***.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor la adresa lui Manastire" :D M-am autocenzurat ca sa n-avem vorbe la proces. Baiatu ala n-are ce cauta la tv in emisiuni de-astea. Ma refer la emsiunile de dupa interviul Sorinei Matei.
  • mile mile
    ***
  • Anonymous Anonymous
    Realitatea Tv=SRi
  • mile mile
    135 din 180 de procurori sunt inca cinstiti. Asta e un lucru bun. La puscarie cu toti infractorii, indiferent de nume, afaceri, partid politic, notorietate sau functie.

Trimite un comentariu

sus