Skip to main content

Interviu cu urmăritul internațional Elan Schwartzenberg, la B1 TV

 
Interviu cu urmăritul internațional Elan Schwartzenberg, la B1 TV

B1 TV va difuza în această seară un interviu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (fost patron la Realitatea TV), dat în urmărire internațională, și care este de mai mulți ani în Israel. 

Publicitate

Interviul a fost luat de Sorina Matei pentru emisiunea sa, Actualitatea Românească, ce va fi difuzată în această seară de la ora 20.00. 

Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook, despre interviul cu Schwartzenberg: 

„Primul interviu de pe teritoriul altui stat cu Elan Schwartzenberg. Omul de afaceri cu mandat internațional de arestare rupe tăcerea. Și zguduie România. Cum se fură televiziunile, cum se pleacă din România, cum se negociază cu politicienii, procurorii și serviciile secrete. Și cum apar dosarele. George Maior, Florian Coldea, Vasile Cămărăscu, Sebastian Ghiță, Sorin Blejnar, Elena Udrea, Dorin Cocoș, Traian Basescu, Liviu Dragnea, Radu Mazăre și Codruț Marta. Brazilia și Madagascar.

Miliardarii fără chip ai României și periculoasa grupare Monaco. Mossad, cel mai de temut serviciu de spionaj al lumii, Meir Dagan, miliardarul lumii Beny Steinmetz și operațiunea Black Cube în România. Elan Schwartzenberg vorbește. După 6 ani. Și cutremură. În această seară, de la ora 20.00, în exclusivitate, pe B1 TV. Într-o ediție eveniment Actualitatea Românească, cu Sorina Matei.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu