Skip to main content

Nelu Barbu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

 
Nelu Barbu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Fostul jurnalist B1 TV Nelu Barbu a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate ieri în Monitorul Oficial.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Nelu Barbu a confirmat că va fi purtător de cuvânt al Guvernului Dăncilă.

Nelu Barbu a ieşit din presă anul trecut, în februarie, când s-a alăturat cabinetului ministrului pentru mediul de afaceri, Alexandru Petrescu. Apoi, pentru scurt timp a s-a alăturat, pentru câteva proiecte Companiei Naţionale Poşta Română, iar din ianuarie revenise în presă la site-ul Gandul.info.

Nelu Barbu a intrat în presă în 2005, pentru scurt timp la Realitatea TV. A umat Antena 3, unde a prezentat meteo, din 2005, până în 2011, când a trecut la B1 TV. Până recent el a prezentat emisiuni în prime-time la televiziunea de ştiri deţinută de Sorin Oancea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nelu Nelu
    PRIETEN CU TOCILA. ANGELA TOCILA.

    CARE SEAMANA CA O SIAMEZA CU DANCILA.

    SI LA MUTRA SI LA AERELE DE DAMA DE PROVINCIE CARE SE ABTINE CU GREU SA NU SI BAGE ... SI LA...NEAM...DE ALA MAI *** DUPA CUM TRIMITE SI NUMELE...
  • bing bing
    E CAM MUTULICA DE FEL
  • alex2 alex2
    Cu Nelu exista un adevarat "serial" in emisiune la Mircea Badea, atat in perioada cand erau colegi la A3 cat si mult timp dupa ce a plecat la B1. Era motivul pentru nenumarate glume si batai de joc.
    Acum Badea va trebui sa rezolve o mica problema daca vrea ca "serialul" sa continue. Cum mai radem de Nelu cand trebuie sa facem propaganda PSD?
  • geo geo
    Nu iti vine sa mori...sunt unii care aproape toata viata lor au lucrat in presa de "Opozitie" fata de PSD - a se citi B 1 TV - si vezi cum ajung sa lucreze pentru imaginea Guvernului PSD.
  • livia pila livia pila
    saracul baiet! Imi pare sincer rau pentru Nelutu!

Trimite un comentariu

sus