Skip to main content

Pe bune?! se întoarce cu sezonul al doilea

 
Pe bune?! se întoarce cu sezonul al doilea

Quiz-show-ului de divertisment „Pe bune?!” va avea sezonul al doilea. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu revine la Pro TV din 12 februarie.

Show-ul va fi difuzat în fiecare luni și miercuri, de la 22:30. Alături de Andi Moisescu vor fi și cei doi căpitani de echipă, Costi Diță și Cosmin Natanticu.

Publicitate

Invitați precum Smiley, Pavel Bartoș, Andra, Mihai Bobonete sau Adrian Văncică vor veni în acest sezon în platoul emisiunii, vor face echipă cu Natanticu și Diță. 

Andi Moisescu: „Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipă de cercetători, ca să înțelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diță și Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veți afla începând din 12 februarie, lunea și miercurea.” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • În loc de emisiunea asta cu un umor de doi lei sau formatul răsuflat cu însuratoarea, mai bine continuau România, jos pălăria, mult mai curată și funny.
  • Pacat de Andi Moisescu ca a ajuns sa prezinte emisiunea asta de doi bani, il consideram un tip destept si modest. Din cauza acestei emisiuni, acesta a ajuns sa fie la fel de prost si de *** ca si celelalte vedete din showbiz-ul romanesc, ce pretentii sa mai ai de la el?

Trimite un comentariu