Skip to main content

PREMIERĂ. Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite cu ochelari de realitate virtuală

 
PREMIERĂ. Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite cu ochelari de realitate virtuală
foto: stiintasitehnica.com

Eurosport lansează aplicația Winter Olympics Eurosport VR. Aplicația permite utilizatorilor urmărirea de conținut bazat pe tehnologia realitate virtuală.

Publicitate

Prin intermediul acesteia postul de televiziune va oferi publicului său transmisiuni VR de la Jocurile Olimpice de Iarnă care încep vineri, 9 februarie.

Concret aplicația pune la dipoziția utilizatorilor 50 de ore de transmisiuni VR în direct, precum și reluări cu cele mai importante momente ale competiției.

Cu ajutorul tehnologiei VR utilizatorii vor putea să-și personalizeze propria experiență olimpică. Astfel, vor avea libertatea de a-și selecta unghiurile de vizionare, dintr-un total de șase poziții diferite ale camerelor:

“Fanii vor avea șansa să-și personalizeze propria experiență olimpică – putând alege ceea ce urmăresc, când privesc și cum privesc”, spun reprezentanții Eurosport.

Telespectatorii pot urmări competițiile de schi alpin, curling, patinaj, hochei pe gheață, sărituri cu schiurile și snowboarding.

De asemenea, sunt disponibile și ceremoniile de deschidere și închidere a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang 2018.

"Discovery și-a propus să transforme experiența de vizionare în direct a Jocurilor Olimpice de Iarnă, astfel încât să ofere telespectatorilor din toată Europa fiecare minut și fiecare unghi al Jocurilor, special pentru dispozitivele VR.

Mai mult ca oricând, vrem să facem acest lucru pentru a atrage cât mai multe persoane, pe cât mai multe ecrane, cu ocazia acestor Jocuri Olimpice, oferind ceva nou, interesant pentru publicul mai tânăr. În acest fel, sperăm sa stârnim un interes și mai mare pentru sporturile care îi pasionează pe fani", spune Ralph Rivera, Managing Director, Eurosport Digital.

Eurosport va difuza și la cerere reluări și rezumate ale zilelor în realitate virtuală.

Un lucru de menționat este că aplicația este disponibilă în toată Europa cu excepția Germaniei și Italiei pentru dipozitivele mobile care rulează IOS sau Android, începând cu 1 februarie.

Trasmisiunile Eurosport sunt asigurate de către Olympic Broadcasting Services.

Jocurile Olimpice de Iarnă vor fi disponibile integral într-un format digital complet, prin intermediul unei alte aplicații, Eurosport Player.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu