Skip to main content

Premierele serii. Două emisiuni noi pe TV: Antena 1, cu Asia Express, Pro TV, cu Mă însoară mama

 
Premierele serii. Două emisiuni noi pe TV: Antena 1, cu Asia Express, Pro TV, cu Mă însoară mama

Antena 1 și Pro TV își lansează grilele de primăvară începând de astăzi. Pro TV vine cu un nou format pentru zilele de luni, Mă însoară mama, după ce toamna trecută a avut un show pe o idee asemănătoare: Gospodar fără pereche. Show-ul prezentat de Cove este programat de la ora 20.30. 

Publicitate

Luni și marți sunt, ca și până acum, serile Monei Segall, care vine cu un alt format aflat la primul sezon, Asia Express, de la ora 20.00.

Despre Mă însoară mama

Emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, este un reality show în care opt tineri încearcă să-și găsească partenere de viață cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Despre Asia Express:

Este o cursă contracronometru prin Vietnam, Laos, Cambodia și Thailanda, la care se adaugă un șir de provocări și misiuni pe care vedetele-concurente trebuie să le îndeplinească pentru a câștiga premiul de 30.000 de Euro. (Lista concurenților Asia Express, AICI)

Despre format. În fiecare etapă a concursului, vedetele primesc coordonatele unui punct în care trebuie să ajungă. Până la destinație au însă de îndeplinit diverse misiuni, altfel cursa lor nu este luată în considerare. De-a lungul călătoriei lor cei 14 au avut de prins pește cu mâna, direct din barcă, pe care apoi trebuiau să îl vândă în piață. Au fost nevoiți să care coșuri cu fructe printre elefanți, fără ca aceștia să se atingă de ele.

Au trebuit să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau de găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă în Asia.

Una dintre misiuni i-a provocat să găsească într-o mare de oameni, câteva personaje cu anumite caracteristici, pe când într-o alta provocarea era să prindă țipari.

Au sculptat, s-au tăvălit prin noroi, au căutat plante specifice locului, au asamblat biciclete, au gătit carne de șarpe, ba chiar s-au și tatuat.

Cele 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5.000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu