Skip to main content

Premiile Oscar se văd și anul acesta exclusiv la Digi24 și Digi Film. Gala va fi și în varianta fără traducere

 
Premiile Oscar se văd și anul acesta exclusiv la Digi24 și Digi Film. Gala va fi și în varianta fără traducere

Gala Premiilor Oscar va fi transmisă în România, pentru al patrulea an consecutiv, de Digi24 și Digi Film. 

Cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR este transmisă în direct de la Los Angeles pe 4 martie și poate fi vizionată și fără traducere în limba română la Digi24 și Digi Film, au anunțat reprezentanții postului TV.

Publicitate

Sosirea vedetelor pe covorul roșu din fața renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ținutele și Gala OSCAR prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), la Digi24 și Digi Film, de la ora 01:30 și până în jurul orei 07.00.

Digi Film și Digi24 vor difuza și versiunea editată a Premiilor OSCAR în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21:50 pe Digi Film și de la 23.30 pe Digi24 HD.

Oana Zamfir și invitații ei vor comenta predicțiile, momentele de vârf ale anului cinematografic și cele mai importante secvențe ale serii, începând cu ora 01:30.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 și sunt televizate din 1953. Peste 200 de țări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplătește cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Raducu Oricine poate gresi, nu trebuie concediat cineva pt o greseala, fiecare merita o a doua sansa. Foarte bine au facut cei de la Digi ca au iertat-o si au repus-o la stiri! Si nu stiu ce legatura are prezentarea Galei Oscar cu aceea greseala. Oana a prezentat Oscar-urile si in anii precedenti si a facut-o foarte bine.
  • Cred ca stiu cine a pus-o pe *** Oana Zamfir să comenteze prestigioasele Premii Oscar la Digi24 (amintiţi-va ce gafă făcea în octombrie 2015; l-a întrebat prin apel telefonic pe un fost lider al studenților din perioada mineriadei din 1990 dacă a fost și el în Piața Universității când au venit minerii). *** de Prelipceanu (care trebuie concediat de la Digi24) a pus-o pe această duduie să comenteze un eveniment de mare anvergură. Tot Preli a readus-o pe piţipoanca aia în noiembrie 2015 (la scurt timp după Colectiv) să prezinte ştirile la Digi24. Atât Preli cât şi *** aia trebuie concediaţi de la Digi!!! Îmi place Digi24, e unul din puţinele posturi de televiziune la care mă uit, dar ăştia doi nu-mi plac.

Trimite un comentariu