Skip to main content

Robert Redeleanu, şeful UPC România şi Ungaria, se mută în Polonia. Cine îi ia locul

 
Robert Redeleanu
Robert Redeleanu

Compania Liberty Global anunţă schimbări organizaţionale ale operaţiunilor din Europa Centrală şi de Est. Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent director general al UPC România şi UPC Ungaria, va fi director general al UPC Polonia.

Publicitate

Robert Redeleanu îl înlocuieşte pe Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global.

De la această dată, Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia şi UPC Ungaria, care funcţionează ca entităţi separate.

Totodată, de la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu (foto) este numit Director General al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent Vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală şi de Est), coordonând activităţile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia.

Robert Redeleanu: „Sunt încântat să preiau noua responsabilitate în cadrul UPC CEE şi să mă alătur echipei UPC Polonia. Vreau să mulţumesc echipei mele din România pentru rezultatele extraordinare pe care le-am obţinut în aceşti cinci ani şi pentru pasiunea cu care am reuşit constant să oferim cele mai bune experienţe digitale pentru clienţii noştri. Mă bucur că Mihnea va conduce o echipă excelentă şi o companie în continuă creştere şi îi doresc mult succes în noul rol.”

Mihnea Rădulescu: „Preiau conducerea unei echipe cu rezultate remarcabile, care a reuşit atât în 2017, cât şi în anii anteriori, să aibă o creştere accelerată pentru toate segmentele de business. Sunt convins că împreună vom continua strategia foarte bine definită a UPC de a aduce clienţilor produse şi servicii inovatoare la cele mai înalte standarde şi vom duce mai departe povestea de succes a companiei UPC România.”

Robert Redeleanu a fost numit Director General pentru UPC România în iunie 2015. Anterior, Robert Redeleanu a ocupat funcţia de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe şi, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă în operaţiuni, marketing şi vânzări în diferite organizaţii.

Mihnea Rădulescu şi-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est.

Din 2016 a preluat atribuţiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE, obţinând rezultate deosebite în ansamblul rezultatelor companiei.

Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus