Skip to main content

S-au răzgândit. Emisiunea „În puii mei”, mutată înainte să înceapă

 
Mihai Bendeac, în rolul lui Cheloo
Mihai Bendeac, în rolul lui Cheloo

Schimbări de pe o săptămână pe alta. Sezonul patru al emisiunii În puii mei, realizată de Mihai Bendeac, nu va mai începe duminică, aşa cum anunţaseră iniţial reprezentanţii Antenei 1.

Publicitate

Postul a emis astăzi un nou comunicat ce anunţă o nouă dată de debut şi de difuzare. Sezonul patru al emisiunii În puii mei va debuta sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, cu ediţii de câte o oră.

Odată cu noua schimbare, emisiunea iUmor, care debutează duminica aceasta, va fi mutată de la 20.00, în loc de 21.00, cum fusese anunţată iniţial.

Noul sezon, despre care Mihai Bendeac a dat de înţeles că ar fi ultimul, are şase ediţii. „După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediţii închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos”, a spus Mihai Bendeac.

În cele şase ediţii, Bendeac şi echipa vor parodia personalităţi precum Cheloo sau Fuego.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mosu Mosu
    asa faci cu catatul ,il muti dintr-o parte in alta
  • Muhahahaha Muhahahaha
    @Iuli, mi-e greu sa cred ca un articol este modificat pe baza comentariului tau, mare somitate ce esti. Vezi-ti de treaba ca aici nu te faci remarcat/a. Raman cu dubii la integritatea ta originara...
  • mile mile
    e bine ca e pusa sambata , atunci când frumos si liberi sunt in oras , si nooi cei care traim din ajutoare stam acasa , sigur vo-m dobora recorduri de audienta, toti cu dialect de ferentaruri se voor uita cu mare placere la aceste skeciuri educativ
  • Iuli Iuli
    @Muhahahaha, inainte scria sezonul 6, vorba ta "E penibil cand crezi ca ai postat un comentariu inteligent daca la origini nu exista asa ceva."

    Orice se poate edita cu un click, daca n-ai citit de cand a fost postat si vi dupa 2/3 ore, este problema ta.
  • Rață Rață
    Iulico, da' grea de cap mai ești!
  • bing bing
    *** (Kanal D) a prins mai bine "cascavalul" *** primavara aceasta, *** (Antena 1) l-a scapat si a ramas agatata ***
  • Muhahahaha Muhahahaha
    Scrie foarte clar la inceputul articolului: " Sezonul patru al emisiunii În puii mei
    " care va avea 6 editii(episoade). Ti se pare greu de procesat? E penibil cand crezi ca ai postat un comentariu inteligent daca la origini nu exista asa ceva.
  • 1q s-am 1q s-am
    mai, iulia, cand protv facea asta, muta emisiunile pt ca nu aveau audiente ori din alte rezoane, nu scriai dispretuitor "schimbari de la o saptamana la alta." mai, tânăro frumoasa si libera, iti sta in gat antena ? nu mai scrie despre ea/ei.
  • Iuli Iuli
    Mai razganditi-va si voi la sezon: este sezonul 4, nu 6.

    Luati notite:
    I = 1
    II = 2
    III = 3
    IV = 4
    V = 5
    VI = 6
    VII = 7
    VIII = 8
    IX = 9
    X = 10
    XI = 11
    XII = 12
    etc.
  • adrian adrian
    pe cine intereseaza umorul de imitatie bazat pe personaje irelevante? bendeac este un actor talentat esuat in imitatii populare, fara continut. umorul lui a migrat de mult pe on line. facil, nemotivat, infantil. pacat de efort si de talent.

Trimite un comentariu

sus