Skip to main content

Iuliana Tudor continuă cu sezonul al doilea Vedeta populară. Show-ul e în faza preselecţiilor

 
Iuliana Tudor continuă cu sezonul al doilea Vedeta populară. Show-ul e în faza preselecţiilor

Vedeta Populară, show-ul de folclor de la TVR, va avea şi al doilea sezon. Postul public anunţă lansarea preselecţiilor pentru al doilea sezon al emisiunii de divertisment. Acestea se vor desfăşura la Cluj Napoca, Oradea, Constanţa, Iaşi, Craiova, Bucureşti şi Timişoara.

Publicitate

Încep preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon Vedeta populară, cel mai mare talent-show de folclor din România. Din 3 februarie, Iuliana Tudor şi echipa sa îi aşteaptă, în câteva mari oraşe din întreaga Românie, pe cei care au talent şi curajul să încerce o carieră în muzica populară.

Iuliana Tudor: „După succesul primului sezon Vedeta populară, continuăm proiectul lansat în toamna anului trecut de TVR 1. Căutăm cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care venim să îi întâlnim în şapte regiuni folclorice ale României.”

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor Vedeta populară de la TVR 1 sunt programate astfel:

- 3 februarie, orele 11.00 – 18.00, la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor;
- 4 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Oradea, la Sala Filarmonicii de Stat;
- 6 februarie, orele 14.00 – 19.00, la Constanţa, la Teatrul de Stat;
- 9 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Iaşi, la sediul TVR Iaşi;
- 13 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Craiova, la sediul TVR Craiova;
- 17 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Bucureşti, la sediul Televiziunii Române;
- 20 februarie, orele 10.00 – 18.00, la Timişoara, la Casa de Cultură.

Regulamentul concursului şi fişa de înscriere la preselecţie pot fi descărcate de pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populară.

Primul sezon Vedeta Populară a fost câştigat de Alexandra Chira din Sălaj.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziceti ca voi pastrati folclorul? Nu! Ati eliminat prin Lenuta Purjan folclorul, traditia, vocea, cea mai buna voce! Rusineeeeeeeeeeeeeeee! Plecati de-acolo, retrageti-va! Interesati-va, daca averi bun simt, e parerea multor iubitori de folclor!
  • Lese, arunca izmenele ale de pe tine! V-ati batut joc de folclor cand ati eliminat-o pe Lenuta! Rusine! N-avea voce? A pastrat folclor autentic, l-a adus acolo la voi pe tava! Si?! A fost eliminata. V-ati calcat palaria in picioare! Si ce cauta bucatarii in juriu de folclor?!
  • Aseara....cistigatorul=nul.....dar à avut ....pile......pacat
  • o emisiune foarte slaba
    iuliana tudor are mult mai mare potentialul, ar trebui sa lase TVR-UL PENTRU CEVA MAI BUN
  • Este o emisiune frumoasa [email protected] ... te contrazic in legătura cu audienta "0"! Semifinala Vedeta Populară a fost pe 3 , chiar și pe doi , pe toate segmentele ... sau doar pe național ! Dar oricum ...
  • Inteleg ca la TVR nu conteaza audientele, dar nici calitatea? Ori asta o fi vreo emisiune premium, pe langa care transmiterea Festivalului George Enescu e mic copil...
  • Nu a ajuns esecul din sezonul trecut ale cărei rosturi au fost doar sa ii dea de lucru expiratei Iuliana si sa ii mai bage niste bani lui Dinescu in pusculita? Nu ajunge esecul cu Eurovision? Doamna Gradea, nu aduceti in faliment TVR! Treziti-vă!
  • Iarasi emisiunea asta neinteresanta? Audienta 0, bagi in productie cu multe zero-uri in euro.

Trimite un comentariu

sus