Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoș, imaginea campaniei Metro „Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată” pentru următorii doi ani

 
VIDEO. Pavel Bartoș, imaginea campaniei Metro „Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată” pentru următorii doi ani

Pavel Bartoș este imaginea Metro, într-o campanie, ce promovează programul „Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată”, lansat în urmă cu doi ani de rețeaua de magazine cash&carry. 

Publicitate

Noua campanie este semnată de agenția de publicitate Geometry Global, iar Bartoș va fi imaginea brandului pe o perioadă de doi ani, anunță reprezentanții companiei. 

„Am apelat la șarmul și umorul lui Pavel Bartoș pentru că ne-am dorit să explicăm pe înțelesul tuturor beneficiile programului Cumperi mai mult plătești mai puțin pe bucată, pe care l-am lansat acum doi ani din dorința de a ajuta afacerile independente să aibă succes”, spune Marina Zara, Head of Marketing Metro Cash & Carry România.

Bogdan Costin, Senior Copywriter Geometry Global România: „Am decis să colaborăm cu Pavel Bartoș pentru a prezenta într-un mod cât mai uman și amuzant, pe limba clienților, diversele beneficii ale programului. Filmările, în regia lui Anton Groves și puse la cale de echipa MME, au fost marcate de personalitatea lui Pavel, așa că ne-am distrat mult pe platou.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • De 10 ani nu am mai cumparat nimic de la M.
    Pentru ca au cam aceleasi preturi cu multe supermaketuri. Numai ca din super(hipermarket) poti cumpara la bucata...din M - de obicei - la bax sau multi. Si daca nu ai o familie numeroasa - iar veniturile sunt alea care sunt - lasi acolo un sfert din salariu si cumperi nu stiu ce produse pentru multe luni ?

Trimite un comentariu