Skip to main content

VIDEO. Pavel Bartoş, imaginea campaniei Metro „Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin pe bucată” pentru următorii doi ani

 
VIDEO. Pavel Bartoş, imaginea campaniei Metro „Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin pe bucată” pentru următorii doi ani

Pavel Bartoş este imaginea Metro, într-o campanie, ce promovează programul „Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin pe bucată”, lansat în urmă cu doi ani de reţeaua de magazine cash&carry.

Publicitate

Noua campanie este semnată de agenţia de publicitate Geometry Global, iar Bartoş va fi imaginea brandului pe o perioadă de doi ani, anunţă reprezentanţii companiei.

„Am apelat la şarmul şi umorul lui Pavel Bartoş pentru că ne-am dorit să explicăm pe înţelesul tuturor beneficiile programului Cumperi mai mult plăteşti mai puţin pe bucată, pe care l-am lansat acum doi ani din dorinţa de a ajuta afacerile independente să aibă succes”, spune Marina Zara, Head of Marketing Metro Cash & Carry România.

Bogdan Costin, Senior Copywriter Geometry Global România: „Am decis să colaborăm cu Pavel Bartoş pentru a prezenta într-un mod cât mai uman şi amuzant, pe limba clienţilor, diversele beneficii ale programului. Filmările, în regia lui Anton Groves şi puse la cale de echipa MME, au fost marcate de personalitatea lui Pavel, aşa că ne-am distrat mult pe platou.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    De 10 ani nu am mai cumparat nimic de la M.
    Pentru ca au cam aceleasi preturi cu multe supermaketuri. Numai ca din super(hipermarket) poti cumpara la bucata...din M - de obicei - la bax sau multi. Si daca nu ai o familie numeroasa - iar veniturile sunt alea care sunt - lasi acolo un sfert din salariu si cumperi nu stiu ce produse pentru multe luni ?

Trimite un comentariu

sus