Skip to main content

Antena 1 îi anunţă pe Cei 4. Trei foşti concurenţi de la X Factor şi unul de la Voce

 
Antena 1 îi anunţă pe Cei 4. Trei foşti concurenţi de la X Factor şi unul de la Voce

Foşti concurenţi de la X Factor şi Vocea României au fost selectaţi drept finalişti ai show-ului The Four - Cei Patru, pe care Antena 1 îl lansează sâmbătă, 31 martie, de la 20.00.

Publicitate

Este vorba despre Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă şi Angelo Simonică. Cei patru se vor lupta în fiecare ediţie ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00.

„Fiecare dintre cei patru are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo i-au selectat şi au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru The Four – Cei 4” anunţă Antena 1.

Nicoleta Nucă

În vârstă de 24 de ani, Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în urmă cu trei ani, după ce a paricipat la X Factor 2015 în echipa lui Ştefan Bănică.

Despre Anastasia Sandu

Anastasia Sandu ştie că muzica cere sacrificii, tocmai de aceea a decis recent să îşi lase familia la Timişoara pentru a-şi găsi propriul drum la Bucureşti. Până la vârsta de 28 de ani, Anastasia a studiat canto şi pianul, a participat la numeroase concursuri. În 2012, a participat la X Factor. În 2013, alături de Vanotek, a lansat piesa “E nebunie”, iar intre timp a lansat şi videoclipul pentru aceasta, dar şi pentru melodia ”Te iert” şi featuring-ul cu Doc Slim, ”Hands in the Air”.

Despre Dragoş Udilă

Dragoş Udilă sau UDDI a fost şi el în competiţia X Factor 2012. A început să cânte încă din copilărie, oriunde ar fi fost. „Eu sunt un tip sincer şi nu, nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat în gări pentru că aşa m-am descoperit pe mine. În fiecare zi mai descopeream ceva nou, plus că prin asta lucram în fiecare zi la vocea mea. Din moment ce nu aveam bani de cursuri canto speciale, am ales calea asta şi sunt mândru de ceea ce am făcut ", povesteşte UDDI. După participarea la ”X Factor”, el a lucrat alături de Randi, dar şi cu What’s Up pentru single-ul “Scumpă domnişoară” şi cu Delia şi Mike Angello pentru single-ul “Anii ce vin”. În 2014 a lucrat cu Delia pentru single-ul ei “Ipotecat”.

Angelo Simonică are 22 de ani, fiind mezinul dintre ”Cei 4”. El a participat la Vocea României, ediţia din 2013

Cântă la chitară, tobe, bass şi pian şi compune muzică. Încă de la vârsta de 15 ani a început să cânte alături de trupe rock, iar unele din piesele sale au avut milioane de vizualizări pe YouTube. “Eşti gata baby” a avut 1,4 milioane de vizualizări, iar colaborarea sa cu Nicole Cherry, a avut aproape 4,5 milioane de vizualizări. Pentru că este extrem de exigent, Angelo lucrează de doi ani un album propriu, însă când îşi pune ceva în minte este foarte determinat şi ajunge să stea în studio chiar şi 20 de ore deoarece pierde noţiunea timpului.

GALERIE FOTO. Cei 4, concurenţi

  • Anastasia Sandu
  • Angelo Simonică
  • Nicoleta Nucă
  • Dragoş Udilă

Despre format. Încă din prima ediţie a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni, vor încerca să ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă sau de Angelo Simonică, selectaţi deja de membrii juriului. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun.

În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Otilia Otilia
    Vedete care au scos o singura melodie! Sau un singur clip ! Au câștigat marile premii ', au umflat banii și nu se mai știe nimic de ei,/ele. In timp ce adevăratele talente au sute de melodii canta live și acum dar nu le promovează nimeni. Halal...
  • mile mile
    de ce nu spuntii , ca aseara glumele de autobaza de la umor au fost pe loc trei , iar a complotat soros contra lu don profesor , cu intentia sa aduce antenili la faliment
  • 1q s-am 1q s-am
    ....sau, ca o completare, puteau alege niste vedete mai de mana a doua, ca udila, aici au ales bine :) ,pt a exista o empatie a publicului cu concurentii alesi direct finalisti. altminteri, nuca de exemplu, e greu de detronat fiindca e deja vedeta la nivelul nostru aici, are o voce de exceptie.
  • 1q s-am 1q s-am
    mi se pare stupid. nu era mai interesant ca niste amatori sa isi castige locul, apoi ceilalti sa incerce sa ii detroneze ? si nu am habar cine e macanache, dar cand ii aud racnetele gajaite si fortate pe promo, imi dau seama ca o sa il urasc cumplit.
    @ alex
    nuca e deja consacrata, adica traieste efectiv din muzica. si ceilalti au o oarecare notorietate,dar nu la nivelul "nucii" :) .ma mir sincer ca nuca a acceptat, dar daca e pe bani....
  • Mile Mile
    Adica 4 amatori judeca alti 44 de amatori :)
    Ce mai emisiune ...
  • geo geo
    Iumor a luat aseara, din nou, bataie.
    De la un film reredifuzat de Pro TV.
    A 1 - locul 2 pe comercial si abia pe 3 pe national si urban.
  • florin florin
    nu mi se pare corect ca nicoleta nuca participa ca ea este destul de cunoscuta fura painea la altii care vor sa devina cunoscuti.... nu va mai saturati
  • alex2 alex2
    @F: Nicoleta Nuca ar fi putut sa fie mai cunoscuta, din pacate a scos o singura melodie de un scurt si mic succes, apoi s-a facut remarcata doar ca fiind, pentru cateva zile, una dintre iubitele lu' Varciu.
    Sa vedem ce participanti va atrage un concurs cu un juriu bizar si concurenti preselectati de la nunti si botezuri.
  • F F
    Mi se pare amuzant ca Nicoleta Nuca se afla aici. Era data exemplu ca vedete făcute de X Factor, dar văd ca nu este cazul. Show-ul ar trebui sa fie de locul 2 cel puțin, având în vedere ca este difuzat sâmbătă.
  • b b
    cand am vazut in promo-uri ce arfe si figuri face macanache imi dau seama ca o sa fie o umplutura de show, care va fi pe locul 3 in audiente
  • Mile Mile
    Mile cel protevist ai la culcare
  • mile mile
    fake mile nu mai comenta dupa numele meu ,nu e bine ca au ales de la vocea romaniei , aici e vorba de anten 1 cel de mai valoare valoare televisune , si trebuia adus Fernando de la crsebes floricic dansatoarea sa concureze, iar in juriul ninicolae guta adrian minune delia si mara banica publicul acesti post asta vrea sa vada , si sa vezi atunci audiente de top
  • alex2 alex2
    Mini-rapper-ul UDDI selectat de juriu ca model de talent ??? Emisiunea va avea audienta catastrofice inca din primele editii. Mai bine faceau Te Cunosc inca un sezon cu Varciu decat asa ceva.
    Si va recomand sa cautati rating-ul emisiunii pe IMDB.
  • Costi Costi
    Mi se pare o emisiune buna, ce e drept fața de Vocea României, X Factor a scos mai multe talente și le-au promovat nu ca aia de la Protv și ce e important e ca îi promoveaza în continuare.Bravo lor sper sa le mearga
  • mile mile
    este frumos ca au ales si de la voce , impartiali, studioul arata bine , pt sambata seara este un bun inlocuitor pt te cunosc de undeva , avand in vedere ca la pro tv nu e nimic interesant , in romania inca merg aceste emisiuni, pt ca nu se fac seriale multe ca in italia , rusia

Trimite un comentariu

sus