Skip to main content

AntenaPlay lansează o nouă aplicație pentru Smart TV

 
AntenaPlay lansează o nouă aplicație pentru Smart TV

AntenaPlay, platforma video contra-cost a grupului Intact, are o aplicație destinată televizoarelor Philips și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV.

Gusti Roman, Head of Digital Antena TV Group: „Popularitatea televizoarelor Smart este într-o continua creștere de aceea este important să avem un produs care să răspundă nevoilor abonaților noștri. AntenaPlay este un produs care oferă foarte mult conținut video (servicii video-on-demand și canale live) și este necesară updatarea constantă a aplicației disponibilă pe toate device-urile. În prezent găsiti noua aplicație pe Philips și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV și se află în curs de up-grade aplicația AntenaPlay pentru televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen (data estimată de lansare martie 2018) și televizoarele LG cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii martie 2018).”

Publicitate


Aplicația pentru noua generație de televizoare inteligente cu Android TV poate fi descarcată din Google Play play.google.com/store.

Pe ce dispozitive este disponibilă Antena Play: 

  • Smart TV Philips și Sony
  • Samsung Smart TV
  • Smartphone și Tabletă cu Android
  • iPhone și iPad
  • Desktop și Laptop

    Platforma online AntenaPlay are 6 canale TV live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), plus înregistrările emisiunilor difuzate pe TV. 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 3 canale "exclusive" unde intra emisiunile vechi.

    AntenaPlay si Voyo nu cred ca produc atat de multi bani fata de Kanal D care isi urca toate emisiunile pe canalul de YouTube, de unde castiga bani!

Trimite un comentariu