Skip to main content

AntenaPlay lansează o nouă aplicaţie pentru Smart TV

 
AntenaPlay lansează o nouă aplicaţie pentru Smart TV

AntenaPlay, platforma video contra-cost a grupului Intact, are o aplicaţie destinată televizoarelor Philips şi Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV.

Publicitate

Gusti Roman, Head of Digital Antena TV Group: „Popularitatea televizoarelor Smart este într-o continua creştere de aceea este important să avem un produs care să răspundă nevoilor abonaţilor noştri. AntenaPlay este un produs care oferă foarte mult conţinut video (servicii video-on-demand şi canale live) şi este necesară updatarea constantă a aplicaţiei disponibilă pe toate device-urile. În prezent găsiti noua aplicaţie pe Philips şi Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV şi se află în curs de up-grade aplicaţia AntenaPlay pentru televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen (data estimată de lansare martie 2018) şi televizoarele LG cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii martie 2018).”


Aplicaţia pentru noua generaţie de televizoare inteligente cu Android TV poate fi descarcată din Google Play play.google.com/store.

Pe ce dispozitive este disponibilă Antena Play:

  • Smart TV Philips şi Sony
  • Samsung Smart TV
  • Smartphone şi Tabletă cu Android
  • iPhone şi iPad
  • Desktop şi Laptop

    Platforma online AntenaPlay are 6 canale TV live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), plus înregistrările emisiunilor difuzate pe TV.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oleg Oleg
    Buna,cand v a fi gata aplicatia pu tizen,e deja aprilie si inca nu ati lansat o.
  • david david
    Au aia care i-am vazut in fata la Cotroceni bani de smarttv?! LOL
  • Iuli Iuli
    3 canale "exclusive" unde intra emisiunile vechi.

    AntenaPlay si Voyo nu cred ca produc atat de multi bani fata de Kanal D care isi urca toate emisiunile pe canalul de YouTube, de unde castiga bani!

Trimite un comentariu

sus