Skip to main content

Chefii se întorc. Show-ul culinar al Monei Segall debutează în aprilie la Antena 1

 
Chefii se întorc. Show-ul culinar al Monei Segall debutează în aprilie la Antena 1

Asia Express ajunge la final şi începe show-ul Chefi la cuţite. Cooking show-ul Antenei 1, ajuns la sezonul cinci, cu chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu va debuta pe 9 aprilie, în fiecare luni şi marţi de la ora 20.00.

Publicitate

Gina Pistol, gazda show-ului: „Ca de obicei, eu voi fi alături de concurenţi, de susţinători şi voi afla o parte din poveştile lor de viaţă, căci cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuţite” va fi unul de … poveste din toate punctele de vedere! Am avut ocazia să văd oameni determinaţi, a căror parcurs a fost presărat şi cu momente mai grele, dar oameni care au decis ca fiecare capitol să se contureze cât mai frumos. Eu sunt un om foarte empatic, mă consum foarte mult şi chiar dacă am încercat să mă detaşez, trebuie să mărturisesc că şi în acest sezon am plâns alături de ei, în culise. Îmi doresc ca fiecare să treacă mai departe, pentru că pot să văd realmente cât de mult înseamnă această emisiune pentru ei.”

Preselecţiile din acest an au strâns laolaltă peste 2000 de pasionaţi de gătit, profesionişti din domeniu, sau concurenţi a căror meserie nu are niciun punct comun cu gastronomia, însă doar 230 dintre aceştia vor avea o şansă să demonstreze că merită să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Doru, tu vorbesti
  • Doru Doru
    Valabil si pentru tine "Mile". Este "antenist" ultra.
  • Mile Mile
    Stai linistit Geo, esti protevist ultra
  • geo geo
    9oua , comentez unde doresc si cand doresc.
    Ce te doare pe tine ca nu tin cu A 1...pai nu prea am cand si cum sa o laud.
    Apreciez performantele A 1 de luni seara.
    In rest, locul 3 este al lor.
    Rezervat.
  • mile mile
    iuli, tu nu pricepi ca asia express s-a filmat demult , sunt acasa concurentii
  • Iuli Iuli
    Am zis de la inceputul lui martie ca Chefii revin pe 9 aprilie. Totusi, Antena ar trebui sa lugeasca Asia Express si sa o difuzeze miercurea si joia, pentru ca a inceput sa prinda la public!

    @Geo, Chefii erau programati pentru toamna din simplul motiv ca sa nu se uzeze emisiunea de forta a Antenei. In locul Asia Express era programata Insula Iubirii, dar din proastele esecuri ale Antenei din primavara au decis sa scoata Chefii la lupta, nu prea cred ca o sa le mearga, deja concurenta are un public.

    @alex2, Pro Tv a pierdut cu MasterChef cand au decis sa faca o pauza toamna si sa-l bage iarna, atunci Chefii au adunat public, al doilea motiv este schimbarea juriului, deloc placuta si deloc acceptata de majoritatea telespectatorilor. Poate de ramaneau Patrizia, Foa si Hadean, emisiunea mai avea o sansa, dupa parerea mea.
  • alex2 alex2
    @jk: n-o sa dea nimeni de pamant cu nimeni. lipsa Chefilor din programul de inceput de an, inlocuiti de esecul Asia (audienta ok doar spre finalul sezonului), a schimbat publicul.
    Vremea cu audienta foarte mare a Chefilor a apus din secunda cand au decis sa amane emisiunea, publicul lor fugind la alte posturi si ramanand acolo. nimeni nu se uita 3 luni, 5 zile pe saptamana, la Exatlon si tocmai spre final sa renunte brusc pentru o farfurie cu gandaci. la fel a patit si Protv cu Masterchef.
  • F F
    @ Mihai : momentan Mihai comentează pe audientele actuale, cu Pro pe 1 și Kanal și antena pe 2 și 3. :))

    Mi se pare normal ca Antena sa se lupte. Din punctul ăsta de vedere va fi un sfârșit de primăvară, început de vara mai competitive. Cine sta pe margine s-ar putea sa sufere.
  • 9oua 9oua
    asia express, la care nu m-am uitat, a perfomat. sigur vine un nou sezon. cu chefii reveniti, vor domina seara. antena s-a miscat inspirat de data asta.
    geo@ esti jenant. comentezi la fiecare articol.....get a life, get a job. da-o incolo, macar de a-i spune ceva inteligent. doar eternele ''protv e cel mai bun, antena cah ,cah.'' ai icoana cu cerniviskius sau cum l-o chema pe seful protv si te inchini la ea ?
  • jk jk
    Ce bine!Sper sa dea de pământ cu ferma animalelor,exatlon si te însoară mamicuta
  • Mihai Mihai
    Sa nu publicati audientele din timpul show-ului, ca o sa spuna userul "geo" - ultras PRO TV ca sunt fake news, ca nu este adevarat ca pe durata show-ului pe primele 2 locuri vor fi Kanal D si Antena 1. Poate o sa vina cu fumigene sau sa arunce cu brichete ca un ultras adevarat.
  • Mile Mile
    Geo, se știa cat tine asia de la început, nu mai păcăli lumea, ti-e ciuda ca chefii nu fac audienta pro tv -ului , cel care a investit in ei si i-au pierdut ca prostii
  • geo geo
    E disperare mare la A 1 daca au decis sa inceapa la jumatatea primaverii difuzarea unei emisiuni programate - foarte probabil - pentru aceasta toamna.
  • Costi Costi
    No sa vezi aici concurența la Exatlon :))))Cand începea și Asia sa fie mai faina apar chefii
  • marian marian
    Asta nu este show culinar este o mascarada cu trei ,,,,,,,,

Trimite un comentariu

sus