Skip to main content

Comedy Central lansează un show de comedie local, Beton, după formatul Most Ridiculous

 
Comedy Central lansează un show de comedie local, Beton, după formatul Most Ridiculous
Alex Mincu

Comedy Central lansează un nou show de comedie românesc ce va începe chiar de Ziua Păcălelilor. Show-ul Beton, realizat după formatul internațional Most Ridiculous, va fi lansat, duminică 1 aprilie, de la ora 20:00

Producția îl va avea prezentator pe comediantul Alex Mincu. Acesta va ironiza diverse videoclipuri comice, care la un moment dat au fost virale în mediul online.

Publicitate

Primul sezon cuprinde 8 episoade cu o durată de aproximativ 20 de minute și este produs de agenția Solaz Media. 

Diferanța față de formatul original - Most Ridiculous - este cu privire la narator. În varianta românească naratorul apare „pe sticlă”, față de varianta internațională unde acesta nu apare de obicei, spun reprezentanții Comedy Central. Mincu s-a ocupat și de adaptarea scenariului. 

Primul dintre cele opt episoade din Beton! se concentrează asupra sporturilor și asupra lucrurilor prostești care li se întâmplă celor care se implică în activități riscante precum jogging-ul și golful. Nici cei care sunt pasionați de ciclismul rural nu sunt în siguranță, mai ales când un struț decide să participe la cursă sau când o coțofană îi atacă în picaj. Canotajul practicat pe un lac liniștit nu pare vreun sport extrem, dar devine odată ce protagonistul nu reușește nici măcar să se așeze în barcă.

Următorul episod atacă subiectul nunților, inclusiv cea a unora care s-au gândit că dansul mirilor ar trebui înlocuit cu un număr de striptease, făcut tot de ei doi.

Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant și absolvent de ASE, unde a și prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor la UNATC, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic și câștigând a doua ediție a unei cupe de profil. Asta însemna un contract pe un an de zile care presupunea ca Mincu să deschidă show-ul de la respectivul club de stand-up în fiecare zi. Acum, are propriile lui show-uri și este totodată unul dintre creatorii serialului online "Râzi ca prostu’”, la care se ocupă și de organizarea filmărilor și de montaj.

Alexandu Minculescu este partenerul de scenă al Mariei Popoviciu, care a câștigat iUmor, sezonul al doilea, difuzat în primăvara lui 2017. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Mda... Amuzante clipuri. Păcat de comentariile, absolut inutile, ale prezentatorului ce numai comic nu e. Dezamăgitor! Mai era, în trecut, o emisiune similară pe Prima prezentată de Fintescu. Dacă ar da doar clipurile ar fi mai bine!

Trimite un comentariu