Skip to main content

Conferința Globală IAA Creativity 4Better anunță primii vorbitori

 
Conferința Globală IAA Creativity 4Better anunță primii vorbitori

Reprezentanți ai unor companii din zona de branding, publicitate, online sau design sunt pe lista de vorbitori pentru conferința Globală IAA Creativity 4Better ce se va desfășura la București, pe 2-3 Octombrie 2018.

Publicitate

Iată cine sunt primii 5 vorbitori confirmați la „Creativity 4 Better”


Tim Kobe – fondatorul și CEO-ul Eight Inc., companie leader în inovație și experiență de brand. Eight Inc realizează proiecte la intersecția multor discipline: strategie, arhitectură, expoziții, design interior, design de produs, comunicare și branding, iar printre clienții lor se numără Apple, Virgin Atlantic Airways, Nike, Coke, Knoll and Citibank. Compania a fost premiată la prestigioase festivaluri de arhitectură cât și de design și a reprezentat Statele Unite la Bienala de Arhitectură de la Veneția.

Christina Keller – Facebook & Instagram Creative Shop Leader Europe gândește soluții creative în cadrul celor două platforme, pentru branduri și agenții, Backgroundul Christinei este în planning, pentru TBWA, Jung von Matt și DDB. 

Sheree Atcheson este printre cele 35 cele mai influente femei din tehnologie, conform Computer Weekly. @nirushika are 26 de ani, este Consultant pe Tehnologie la Deloitte și caută adesea să coaguleze comunități și să crească industria tech cu ajutorul femeilor. De aceea a adus Women Who Code în Marea Britanie, o organizație care își propune să inspire și să susțină femeile să exceleze în această industrie. 

Jaime Mandelbaum - Chief Creative Officer of Y&R Europe este unul dintre cei mai premiați creativi la nivel global, la toate festivalurile industriei. A lucrat în toată lumea, pentru cele mai mari branduri, cum ar fi Adidas, Absolut Vodka, Bel, BBC, BMW, Chanel, Coca-Cola, Danone, Erste Bank, Forbes, Harley Davidson, ING, Lavazza, LG, Marks & Spencer, Nike, Playstation, Volvic și Vodafone.
În prezent, supervizează produsele creative ale Y&R din toate birourile europene, și după doar un an în această funcție Y&R a fost numită agenția de rețea a anului în Europa la Cannes 2017.

The Yarza Twins – Eva și Marta Yarza folosesc puterea geamănă pentru a realiza proiecte de design grafic, identități de brand, packaging. De origine spaniolă, cele două surori au studiat la Londra și după finalizarea masterului și-au despletit drumurile pentru o perioadă, Eva lucrând în New York la Sagmeister & Walsh, iar Marta art director în Londra. Au fost premiate pentru o mulțime de proiecte și incluse în topuri de cei mai buni tineri designeri (AIGA, Print Magazine, Adobe). Au lucrat pentru clienți globali cum ar fi Smirnoff, HP, Formula E, Universal Music Group,Viceland and Adobe. 

FOTO cu primii vorbitori, AICI

În cadrul conferinței, IAA anunță peste 20 de vorbitori, în cele două zile.

Biletele la Creativity 4 Better 2018 vor fi puse în vânzare în următoarele săptămâni. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu