Skip to main content

Din echipa Smiley, în echipa București FM. Marius Stoica, fost concurent Vocea României, și Răzvan Petre sunt matinalii de la București FM

 
Din echipa Smiley, în echipa București FM. Marius Stoica, fost concurent Vocea României, și Răzvan Petre sunt matinalii de la București FM

Marius Stoica, om de radio și fost concurent la Vocea României 2017 în echipa Smiley (până în faza duelurilor), intră în echipa București FM. Începând de astăzi realizează, împreuna cu Răzvan Petre, emisiunea matinală de la București FM.

Publicitate

Matinalul poate fi ascultat în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 06:30 la 10:00, pe frecvența 98,3. De asemenea, emisiunea este disponibilă și pe bucureștifm.ro sau pe aplicația pentru telefon a radioului.

Marius Stoica: „Matinalul București FM trezește bucureștenii și cu informații foarte utile, dar și cu multă voie bună!”

Matinalul a fost realizat, în ultimii patru ani, de Răzvan Petre. De asemenea, el ocupă și funcția de Playlist Manager a radioului. În ultimii doi ani, Răzvan Petre a prezentat alături de Bari Laufer.

Răzvan Petre: „Dacă la Matinal avem invitați cei mai vogă artiști, muzica postului nu putea să fie altfel. De altfel, mai toți artiștii care se aud acum pe radio au venit pentru prima dată la noi în studio, iar multe dintre piesele care au devenit hit-uri s-au auzit pentru prima dată la București Fm.”, spune Răzvan Petre.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ce audienta a avut pe comercial la ultimul sondaj in capitala ?
    undeva ~ 0,8 % ? adica 8 mii ascultatori din 2 mil locuitori ? formator de opinie pe litoral poate, nu in buc.

Trimite un comentariu