Skip to main content

Trei emisiuni noi în grila UTV. Un nume nou s-a alăturat postului. Ce emisiune va prezenta?

 
Trei emisiuni noi în grila UTV. Un nume nou s-a alăturat postului. Ce emisiune va prezenta?

UTV introduce în grilă trei emisiuni noi. Cele trei producţii se axează pe viaţa şi poveştile celor mai urmăriţi artişti şi influenceri, potrivit numărului de urmăritori, atât din România cât şi din străinătate.

Publicitate

Totodată, s-a alăturat şi Vj-ul Andreea Din (foto), care va prezenta emisiunea U News. Aceasta o va înlocui pe Mihaela Cozmolici care s-a mutat la Digi 24, în echipa meteo a postului, anunţă postul.

Iată noile emisiuni:

What a Story este difuzată în fiecare vineri de la ora 21:00 şi în reluare, duminică de la ora 20:00.

Într-una dintre rubrici, care durează 15 minute, realizatorii strâng poveştile de viaţă ale celor mai urmăriţi influenceri de pe internet. Printre primele poveşti prezentate în emisiune este cea a vloggerului Selly, care a atins recent pragul de un milion de abonaţi pe canalul de Youtube.

Give me 5 este difuzată în fiecare luni de la ora 19:00 şi în reluare, joi de la ora 20:00. Emisiunea prezintă cinci lucruri inedite despre diverşi artişti, atât din România cât şi din străinătate.

Coffe Break este difuzaţă sâmbătă de la ora 10:00 şi în reluare, duminică de la ora 13:00. Realizatoarea VJ Liza aşează la o masă cei mai influenţi artişti ai momentului cu are poartă discuţii despre trenduri, evenimente, win-uri sau fail-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    te cam oftici, domnu' geo... e acrii strugurii?
  • Anonim Anonim
    da se uita lumea ce trebui neaparat sa aive audienta , este un post de muzica destul de tare plus ca este si hd
  • geo geo
    Se uita cineva la acest post de televiziune...locul 53 din 63 in clasamentul audientelor lunii februarie...cu vreo 6.000 de privitori zilnic. Norocul lor că sunt finanțați de către cei de la RCS...

Trimite un comentariu

sus