Skip to main content

Trei emisiuni noi în grila UTV. Un nume nou s-a alăturat postului. Ce emisiune va prezenta?

 
Trei emisiuni noi în grila UTV. Un nume nou s-a alăturat postului. Ce emisiune va prezenta?

UTV introduce în grilă trei emisiuni noi. Cele trei producții se axează pe viața și poveștile celor mai urmăriți artiști și influenceri, potrivit numărului de urmăritori, atât din România cât și din străinătate.

Totodată, s-a alăturat și Vj-ul Andreea Din (foto), care va prezenta emisiunea U News. Aceasta o va înlocui pe Mihaela Cozmolici care s-a mutat la Digi 24, în echipa meteo a postului, anunță postul.

Publicitate

Iată noile emisiuni: 

What a Story este difuzată în fiecare vineri de la ora 21:00 și în reluare, duminică de la ora 20:00.

Într-una dintre rubrici, care durează 15 minute, realizatorii strâng poveștile de viață ale celor mai urmăriți influenceri de pe internet. Printre primele povești prezentate în emisiune este cea a vloggerului Selly, care a atins recent pragul de un milion de abonați pe canalul de Youtube.

Give me 5 este difuzată în fiecare luni de la ora 19:00 și în reluare, joi de la ora 20:00. Emisiunea prezintă cinci lucruri inedite despre diverși artiști, atât din România cât și din străinătate.

Coffe Break este difuzață sâmbătă de la ora 10:00 și în reluare, duminică de la ora 13:00. Realizatoarea VJ Liza așează la o masă cei mai influenți artiști ai momentului cu are poartă discuții despre trenduri, evenimente, win-uri sau fail-uri.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Se uita cineva la acest post de televiziune...locul 53 din 63 in clasamentul audientelor lunii februarie...cu vreo 6.000 de privitori zilnic. Norocul lor că sunt finanțați de către cei de la RCS...

Trimite un comentariu