Skip to main content

Expiră interimatul conducerii TVR. Propunerile pentru noul consiliu. Doina Gradea, actualul interimar, printre propunerile pentru CA-ul TVR

 
Expiră interimatul conducerii TVR. Propunerile pentru noul consiliu. Doina Gradea, actualul interimar, printre propunerile pentru CA-ul TVR
Doina Gradea, Foto: Business Magazin

Mandatul șefei TVR, Doina Gradea, aproape de final. PSD  îi susține pe Doina Gradea, Sorin Ilieșiu, Smaranda Vornicu și Bogdan Ghițulescu pentru Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune, informează HotNews.ro.

Plenul Parlamentului va vota miercuri, 28 martie, noul Consiliu, menționează sursa citată.

PNL l-a propus pe Cristian Vasile Petcu şi Liviu Brătescu pentru membri titulari, iar pe Cristina Ancuţa Pocora şi pe Radu Carp ca membrii care pot suplini în anumite cazuri titularii.

USR l-a propus pe Dorin Dan Lazea, membru titular şi pe Bogdan Victor Ghiu, membru supleant.

UDMR l-a propus ca membru titular pe Debreczeni Hajnal şi pe Rostas Peter Istvan ca membru supleant.

ALDE i-a propus pe Andrei Ciprian Coman pentru funcţia de membru titular şi pe Adrian Găzdaru supleant.

Preşedinţia României a propus-o pe Christel Ţopescu pentru funcţia de membru titular şi pe Bogdan Alexandru Cuza pentru cea de supleant.

Din partea SRTv au fost propuşi doi membri titulari şi doi supleanţi. Jurnaliştii Monica Ghiurco şi Karen Sebesi au fost desemnaţi membri titulari, iar Mihai Rădulescu (jurnalist tv) şi Cristian Stoian ca membrii supleanți, potrivit HotNews.ro.

Parlamentul va discuta propunerile într-o ședință a a Birourilor permanente reunite care va avea loc luni, după-amiază.
 

Publicitate
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Acum ati inteles de ce TVR s-a manjit cu interviul cu Ghita? Facem pariu ca sercretara lui Sarbu va fi Presedinte TVR? Asta era miza! Caracterul si moralitatea nu conteaza la CV.
  • Interimatul Doinei Gradea = un dezastru de imagine și o prabusire a credibilitatii. Zero investitii, zero progres, doar PR personal prin plecaciuni la cine conteaza. Plus numirea in functii a unor personaje absolut sinistre. Oricine altcineva de pe lista asta este mult mai valoros decat fosta facatoare de cafele a penalului Adrian Sarbu.

Trimite un comentariu