Skip to main content

Sorin Ovidiu Vîntu, interviu din închisoare, la B1 TV

 
Sorin Ovidiu Vîntu, interviu din închisoare, la B1 TV

B1 TV va difuza, în acestă seara de la ora 20.00, un interviu cu fostul proprietar al trustului Realitatea, Sorin Ovidiu Vîntu.

Interviul a fost acodat Sorinei Matei pentru emisiunea Actualitatea Românească chiar din penitenciarul Rahova, unde își ispășește condamnarea la opt ani de închisoare în dosarul devalizării Fondului Național de Investiții. 

Publicitate

Potrivit site-ului B1 TV printre subiectele interviului va fi și situația postului Realitatea TV. De asemenea și despre:

„Despre libertatea jurnaliştilor şi puterea patronului. Despre plăcerea puterii şi ambiţia distrugerii, despre dosare, servicii secrete româneşti şi străine, afaceri uriaşe şi întărirea statului", scrie site-ul B1 TV.

Interviul difuzat în această seară vine la două săptămâni după cel luat urmăritului internațional Elan Schwartzenberg, de asemenea fost patron al televiziunii Realitatea TV.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile, nu uita că Sorina Matei s-a școlit la Antena 3, cea dragă ție :)
    Pe de altă parte, am șters de pe telecomandă și B1 de când a revenit ciudata asta de Matei. Când vorbește ai senzația că unei pisici i s-a prins coada-n ușă. :)
  • Am avut dovada de cum se face praf un subiect si un interviu. Si cu Vantu si cu Gusa Sorina Matei a facut cioburi dialogurile. Nu intelege, nu duce logica pana la capat, se baga peste om...Este un Manastire "femenin". De restu...cenzurat :D
  • Ce mizerie . Ce ii f* grija pe cei de la B1 despre situatia Realitatea TV ? Care e logica acestei sonerii numita Sorina Maftei ?

Trimite un comentariu