Skip to main content

Mircea Dinescu face din nou Politică şi delicateţuri. Chef Hadad, în prima ediţie, invitat la un „şalău pictat”

 
Mircea Dinescu face din nou Politică şi delicateţuri. Chef Hadad, în prima ediţie, invitat la un „şalău pictat”

Mircea Dinescu, la sezonul cu numărul nouă din Politică şi delicateţuri. Noul sezon va debuta duminica aceasta, pe 25 martie, de la ora 15.30, pe TVR 1.

Publicitate

Mircea Dinescu: „De obicei nu am emoţii, dar când inviţi un maestru bucătar cum e Hadad, m-am gândit să îl impresionez”, mărturiseşte poetul, care a inventat ad-hoc o reţetă de file de şalău de Dunăre, amestecat cu ardei Capia copţi, baby spanac aşezat pe vinete şi dovlecei traşi la tigaie, operă pe care a botezat-o „şalău pictat”.

„E un om generos pentru că e sigur pe ceea ce face, profesionalismul se simte, are un soi de modestie calmă şi fină care poate să explodeze într-o farfurie”, spune Dinescu despre invitatul său.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    e una din emisiunile misto ale televiziunii romane (se potrivea la fel de bine si pe pro sau orice alt post) e mancare, e muzica, sunt discutii interesante.... are aproape tot ce ii trebuie. as aduce si invitati multiplii, sau i-as pune pe invitati sa gateasca si ei un fel de mancare ca sa mai antrenez putin formatul. in rest, formatul e unic pe piata romaneasca si asa ca merita promovat. Dinescu are un farmec si un umor aparte...

Trimite un comentariu

sus