Skip to main content

Noul sezon Garantat 100% începe garantat duminica aceasta. Ediţie specială in memoriam Neagu Djuvara

 
Noul sezon Garantat 100% începe garantat duminica aceasta. Ediţie specială in memoriam Neagu Djuvara

Noul sezon al emisiunii „Garantat 100%” începe cu o ediţie dedicată istoricului Neagu Djuvara, care s-a stins la începutul acestui an.

Publicitate

Ediţia va fi difuzată la TVR 1, duminică, 25 martie de la ora 23.00. „În debutul acestui sezon, ne propunem o călătorie prin ideile sale, susţinute cu farmecul unic al unei personalităţi imposibil de uitat sau de înlocuit”, spune Cătălin Ştefănescu.

În acest nou sezon, cu numărul 37, Garantat 100% îl va avea invitat pe profesorul Geoffrey Sayre-McCord, de la Universitatea North Carolina, un cunoscut şi foarte apreciat filosof american, care va vorbi cu Cătălin Ştefănescu despre morală şi felul în care înţelegem azi filozofia.

Pentru ca, într-o altă ediţie jurnalistul va sta de vorbă cu reprezentatele organizaţiei Salvaţi Copiii despre rezultatele alarmante ale unui studiu asupra violenţei în şcoli şi despre cauzele care stau la baza acestui fenomen.

După zece ani, muzicianul Damian Drăghici revine la „Garantat 100%”, pentru a vorbi despre minoritatea romă, dar şi despre cel mai recent proiect artistic în care valorifică, într-o formă foarte modernă, câteva celebre cântece româneşti de petrecere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Guga Ioan Guga Ioan
    Complectare la comentariul anterior: -Domnule Catalin Stefanescu , pentru a comenta Dumneavoastra , va rog sa va documentati din MANUSCRISUL cu coperti galbene cu comentariile numerotate I-XII , postat pe pagina personala facebook Ioan Cocarda Guga .
  • Guga Ioan Guga Ioan
    -Domnule Catalin Stefanescu , am cel mai INEDIT PROIECT dedicat aniversarii CENTENARULUI Marii Uniri 1918-2018 , pe care l-am inregistrat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale , Departamentul Centenar , constand in TREI BUCLE TRILOBAT UNITE TRICOLORE AlbastruGalbenRosu , create de Guga Ioan si brevetate de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania , despre care doresc ca Dumneavoastra sa-l comentati cu vocabularul Dumneavoastra elevat de intelectual pe care eu cu studii doar medii si militare , il admir foarte mult. -Mai multe detalii pe pagina personala Ioan Cocarda Guga , unde promovez creatia mea mai sus mentionata prin FORTA CUVINTELOR SI PUTEREA IMAGINILOR. -***
  • SILVIU SILVIU
    TIND SA NU VA DAU DREPTATE, exista multi oameni care apreciaza, si TREBUIE sa facem reclama frumosului, din pacate cum spunea si dl prof Neagu Djuvara: elita pleaca si nu se intorc decat f f putini.
    Asta este tragedia, ramanem fara INTELIGENTA in tara.

    Felicitari pentru emisiune si pentru respectul unui mare istoric si patriot . Bravo
  • Mile Mile
    Din pacate nu va avea audienta : românii prefera sa se uite se uita la scalâmbăielile lui Bendeac , la minciunile lui Gâdea sau stupiditatile lui Ciutacu .
    Asta e țara , inchideti lumina .

Trimite un comentariu

sus