Skip to main content

O nouă emisiune de weekend la Pro TV. Bloggerița Andressa, fost producător executiv La Măruță, va prezenta alături de Irina Fodor

 
O nouă emisiune de weekend la Pro TV. Bloggerița Andressa, fost producător executiv La Măruță, va prezenta alături de Irina Fodor

Pro TV aduce o nouă emisiune în grila de weekend. Inspirația de weekend va fi lansată duminică, 25 martie, de la ora 11:00.

Publicitate

Bloggerița Andreea Retea (Andressa) va face parte din echipa de prezentatori al noului format al postului. Irina Fodor va fi co-prezentatoarea acesteia.

Andressa a mai lucrat la Pro TV în perioada 2007 - 2016, în cadrul emisiunii La Măruță, unde a avut diferite funcții, inclusiv producător executiv. 

Emisiunea se va concentra pe acțivități pentru timpul liber. Cele două prezentatoare vor oferi idei pentru destinații de vacanțe, redecorarea casei, rețete culinare, precum și informații despre trenduri sau lifestyle.

În emisiune vor veni invitați din diverse domenii printre care bloggeri sau specialiști în diverse domenii.

"Sunt foarte încântată de acest nou început. Cred foarte mult în acest proiect, în primul rând pentru că prezintă informații utile care te pot inspira să îți faci viața mai frumoasă.

Cel mai interesant e că totul este prezentat de specialiști care și-au câștigat un nume în online datorită abilităților și farmecului lor. Îmi face mare plăcere să realizez această emisiune împreuna cu prietena mea, Irina, și sunt emoționată de noua mea postură de prezentatoare.", spune Andreea Retea (Andressa).

Irina Fodor:

“Sunt în punctul în care simt că fiecare experienţă trăită trebuie să îmbunătăţească ceva la mine ca om. Despre asta e vorba în proiectul nostru: aducem publicului noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru toată lumea care te ajută să le faci pe toate cele de mai sus.

Va fi o emisiune dinamică, plină de culoare şi bună dispoziţie, numai bună pentru o zi de weekend.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu