Skip to main content

Pro TV promovează Ora Pământului: Stinge lumina la 20.30!

 
Pro TV promovează Ora Pământului: Stinge lumina la 20.30!

Demers în premieră la Pro TV. De Ora Pământului, Pro TV ne sfătuieşte să stingem lumina, în această seară. Astfel, postul TV afişează în dreptul logo-ului mesajul: „De Ora Pământului stinge lumina la 20.30”. Când apare mesajul, punctul albastru reprezentat de litera „O” din Pro, este înlocuit cu globul pământesc.

Publicitate

Promo-urile de filme sunt însoţite de mesajul „Filmele se văd mai bine pe întuneric. De Ora Pământului stinge lumina la 20.30”

Lansată în anul 2007 de organizaţia World Wide Fund for Nature (WWF) la Sydney, în Australia, acţiunea Ora Pământului (Earth Hour) a căpătat o tot mai mare amploare, organziându-se în numeroase zone de pe glob. Mişcarea vizează sensibilizarea cu privire la riscurile schimbărilor climatice.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ce sigla s-a schimbat @Floarea dan, s-a schimbat acum, pentru o zi, ca e ora pamantului, un fenomen la nivel global, nu cred ca e o prostie, se sting becurile si se face o economie la aceasta resursa... poate nu se intampla nimic grozav, dar macar constientizam un pic ca ar trebui sa trecem pe surse alternative si alte chestii... nu facem aici teorii....
  • Mie imi place cand schimba sigla mereu si oricum e clar ca sunt vanduti chinezilor, americanilor, evreilor masonilor si alte d astea d'ale voastre dinisme de ale lui dinescu stiti
  • pro tv stinge si audienta

    apropo au inceput inscrierile pentru noul sezon al show-ului facatura Ma insoara mama

Trimite un comentariu

sus