Skip to main content

„Postacii radio”. Tolo.ro: Cum şi-a pus Ministrul Sportului consilierii să sune în emisiunea lui Ioaniţoaia şi să se dea drept admiratori

 
„Postacii radio”. Tolo.ro: Cum şi-a pus Ministrul Sportului consilierii să sune în emisiunea lui Ioaniţoaia şi să se dea drept admiratori

Postacii, generaţia următoare. Situaţie bizară, luni, în emisiunea Tribuna zero, realizată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, în care invitată a fost Ioana Bran, ministrul al Tineretului şi Sportului.

Publicitate

În timpul interviului, doi „admiratori” intră în direct pentru a-i adresa câte o întrebare ministrului. Cei doi au fost identificaţi ulterior ca fiind consilieri ai acesteia, care şi-au dat nume fictive.

Cazul a fost semnalat de jurnaliştii Cătălin Tolontan şi Mirela Neag, pe blogul Tolo.ro.

Unul dintre cei care au intrat în direct este Florin Mulcuţan, membru al cabinetului ministrului Ioana Bran, care s-a dat drept Iulian Neamţ din Carei, iar al doilea este Alex Ciucă, consilier pe probleme de sport şi tineret, care s-a dat drept Marius Ionescu din Bacău.

Unul dintre cei doi chiar a ţinut să o felicite pe domnişoara ministru pentru noua funcţie.

„Mă numesc Iulian Neamţ, din Carei, Satu Mare”. ”Înainte de toate, aş dori să o felicit pe domnişoara ministru pentru noua funcţie… Aş dori să vă pun o întrebare, dacă îmi permiteţi, referitor la stadiul pregătirilor pentru Euro 2020, un eveniment extrem de important pentru România”.

Ovidiu Ioaniţoaia intervine: ”Până acum, tot asta am vorbit. Nu aţi ascultat emisiunea?”.

La care ministrul îl apără pe ascultător: ”Poate că stătea pe fir, pardon, pe linie, şi nu auzea”.

Povestea integrală şi întregistrările audio, pe Tolo.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus