Skip to main content

„Postacii radio”. Tolo.ro: Cum și-a pus Ministrul Sportului consilierii să sune în emisiunea lui Ioanițoaia și să se dea drept admiratori

 
„Postacii radio”. Tolo.ro: Cum și-a pus Ministrul Sportului consilierii să sune în emisiunea lui Ioanițoaia și să se dea drept admiratori

Postacii, generația următoare. Situație bizară, luni, în emisiunea Tribuna zero, realizată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, în care invitată a fost Ioana Bran, ministrul al Tineretului și Sportului. 

Publicitate

În timpul interviului, doi „admiratori” intră în direct pentru a-i adresa câte o întrebare ministrului. Cei doi au fost identificați ulterior ca fiind consilieri ai acesteia, care și-au dat nume fictive. 

Cazul a fost semnalat de jurnaliștii Cătălin Tolontan și Mirela Neag, pe blogul Tolo.ro

Unul dintre cei care au intrat în direct este Florin Mulcuțan, membru al cabinetului ministrului Ioana Bran, care s-a dat drept Iulian Neamț din Carei, iar al doilea este Alex Ciucă, consilier pe probleme de sport și tineret, care s-a dat drept Marius Ionescu din Bacău.  

Unul dintre cei doi chiar a ținut să o felicite pe domnișoara ministru pentru noua funcție. 

„Mă numesc Iulian Neamț, din Carei, Satu Mare”. ”Înainte de toate, aș dori să o felicit pe domnișoara ministru pentru noua funcție… Aș dori să vă pun o întrebare, dacă îmi permiteți, referitor la stadiul pregătirilor pentru Euro 2020, un eveniment extrem de important pentru România”.

Ovidiu Ioanițoaia intervine: ”Până acum, tot asta am vorbit. Nu ați ascultat emisiunea?”.

La care ministrul îl apără pe ascultător: ”Poate că stătea pe fir, pardon, pe linie, și nu auzea”.

Povestea integrală și întregistrările audio, pe Tolo.ro. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu