Skip to main content

PREMIERĂ. Interviul cu Sebastian Ghiţă, pentru Evz, simultan pe patru televiziuni. Chiar şi televiziunea publică

 
PREMIERĂ. Interviul cu Sebastian Ghiţă, pentru Evz, simultan pe patru televiziuni. Chiar şi televiziunea publică

Situaţie fără precedent. Un interviu realizat de Ion Cristoiu cu Sebastian Ghiţă în Serbia a ajuns să fie preluat simultan de patru televiziuni: trei de ştiri plus TVR. Toate în acelaşi timp. Aceleaşi imagini au început la 21.00 fix.

Publicitate

TVR şi B1 TV au preluat imaginile de la România TV, cu tot cu „explozivul” de sub siglă. De cealaltă parte, Antena 3 are imaginile pe care apare watermarkul Evz, punând la rândul său „Exclusiv” pe imagini.

Digi 24 şi Realitatea TV nu au dat interviul cu Ghiţă.

La ora 21.44, interviul s-a terminat pe toate celelalte posturi. Sebastian Ghiţă a intrat în direct pe postul pe care îl controlează - România TV, unde a acuzat DNA de falsificarea de probe în dosarul în care este implicat.

FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paco Paco
    Doina Gradea a dat, în sfârșit, o dovadă puternică de loialitate și de *** Conducătorului iubit. Mai trebuie să îl curețe pe Dragoș Pătraru și e PDG pe viață!
  • Varanu' Varanu'
    Asta arata cat de jos a ajuns TVR sub conducerea maretului Partid. TVR nu mai este un post public, ci unul de propaganda in favoarea penalilor si inculpatilor care conduc in acest moment Romania. La alte posturi publice prestigioase din Europa, precum BBC, TF1, ARD/ZDF, RAI (ca sa dau numai cateva exemple) este de neconceput sa apara penali - fugiti sau nu din tara - dand lectii justitiei, la noi a inceput sa devina obisnuinta. Multi dintre infractori si aparatorii lor sunt seara de seara la TVR, care a devenit astfel o extensie a grupului A3/RTV/B1TV (in care sunt prezentate doar opiniile anti-justitie si de unde au fost importati strategic asa-zisi moderatori). Totul este pe banii nostri, ca nu-i platesc pe cei de la TVR Dragnea si ai lui din banii proprii, curati sau furati...
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Acum s-au despartit apele. Cred ca e cea mai tare lovitura media de pana acum ca un interviu sa fie preluat de tv, unele dusmane intre ele sau cu initiatorul interviului. Andronic did it again. Problema la noi e ca fiecare tv e o gashca cu interese proprii ambalate in interesul pentru cetatean si privitorul daca nu gandeste singur preia ca pelicanu ce i se da in gusha (no offense). Fiecare ascunde subiectele potrivnice sau le ajusteaza pe celelalte de-aia e iuresul asta in tara ca la nimeni. Dezinformare manipulare si mizerii. Ajustate cu pro stia moderatorilor. Ghita spune lucruri acolo, asa mai aflam si noi cata democratie e p-aici.
  • mafiotghiti mafiotghiti
    unde sunt vremurile... cuminti cand tvr dadea casetele titrate deja de baietii cu ochi albastri, cu mita lui remes? naive vremuri, acum mafia e pe fata:)
  • Ando22 Ando22
    TVR nu a mai facut astfel de manipulari sinistre din anul 1990. Demisia, Doina Gradea! Rusine, Sarmaluta!
  • livia pila livia pila
    Ce rusine pentru Televiziunea Nationala!!! Inca un atac coordonat la adresa justitiei din Romania.
  • Mike Mike
    Daca mai aveati vreun dubiu care sunt acele televiziuni ce infecteaza spatiul public cu vaicarelile penalilor. Rusine tvr ca ati sarit in aceeasi barca cu mafia tv! Se vede ca psd vrea sa cucereasca toata presa si sa spele cat mai multe creiere.
  • Misu Misu
    TVR? Chestiune nationala domnule, inculpatii pe postul national. Sper ca jurnalistii de calitate de acolo au verificat din 3 surse balivernele alea.

Trimite un comentariu

sus