Skip to main content

Prima TV lansează o nouă emisiune culinară, filmată în bucătăria lui Horia Vîrlan

 
Prima TV lansează o nouă emisiune culinară, filmată în bucătăria lui Horia Vîrlan

Prima TV lansează o nouă emisiune culinară care va fi găzduită de Horia Vîrlan. Postul de televiziune va difuza emisiunea În bucătărie cu Horia Vîrlan începând de duminică, 1 aprilie, de la ora 15.00.

Potrivit reprezentanțiilor postului, emisiunea a fost filmată chiar în bucătăria lui Horia Vîrlan.

Publicitate

Horia Vîrlan despre producție:

„În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care dorește să le arate celor care îl urmăresc cum manâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitații pe care îi are cateodată.

Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale.

Ingredientele folosite sunt cele pe care le gasim cu toții în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puțin obișnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi usor, relaxant, gustos și, nu în ultimul rând, ieftin”

În prima ediție, cheful va găti pește asezonat cu verdețuri și un desert de post.

Horia Vîrlan s-a mai ocupat și de alte emisiuni culinare la Prima TV, printre care se numără Cireașa de pe tort sau Mama mea gătește mai bine.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Comentarii triste ale unui frustrat care, nu se rezuma la rosul unghiilor. Cu siguranta ca e mai bine sa comentam rautacios daca tot nu am reusit sa terminam cursurile de bucatar. E greu sa fim buni, e usor sa fim rai!
  • Si ce gateste, shaorme ca la Dabo din Timisoara. Ba, voi sunteti de vina ca va uitati la specimenul asta care intr-o tara normala nu-l lasau nici sa spele vasele ca scuipa pe ele.
  • Nu!! Acasa este ca sa fie la fel ca Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Asa e la moda. Asa fac si Nigella, Ebba, Sarah sau Rachel pe Paprika.
    Raymond Blanc calatoreste, insa Prima nu are bani de asa ceva.
  • Filmata acasa ... Ca sa nu mai piarda timp pe drum catre televiziune... Nu mai se construieste platouri de televiziune... E mai calda emisiunea asa, cand sti ca e chiar in bucataria lui Horia.... Dezbracatu nu filmeaza tot la el acasa?

Trimite un comentariu