Skip to main content

Prima TV lansează o nouă emisiune culinară, filmată în bucătăria lui Horia Vîrlan

 
Prima TV lansează o nouă emisiune culinară, filmată în bucătăria lui Horia Vîrlan

Prima TV lansează o nouă emisiune culinară care va fi găzduită de Horia Vîrlan. Postul de televiziune va difuza emisiunea În bucătărie cu Horia Vîrlan începând de duminică, 1 aprilie, de la ora 15.00.

Publicitate

Potrivit reprezentanţiilor postului, emisiunea a fost filmată chiar în bucătăria lui Horia Vîrlan.

Horia Vîrlan despre producţie:

„În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum manâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitaţii pe care îi are cateodată.

Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale.

Ingredientele folosite sunt cele pe care le gasim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi usor, relaxant, gustos şi, nu în ultimul rând, ieftin”

În prima ediţie, cheful va găti peşte asezonat cu verdeţuri şi un desert de post.

Horia Vîrlan s-a mai ocupat şi de alte emisiuni culinare la Prima TV, printre care se numără Cireaşa de pe tort sau Mama mea găteşte mai bine.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Romica Constantin Romica Constantin
    Comentarii triste ale unui frustrat care, nu se rezuma la rosul unghiilor. Cu siguranta ca e mai bine sa comentam rautacios daca tot nu am reusit sa terminam cursurile de bucatar. E greu sa fim buni, e usor sa fim rai!
  • Gigi Gigi
    Si ce gateste, shaorme ca la Dabo din Timisoara. Ba, voi sunteti de vina ca va uitati la specimenul asta care intr-o tara normala nu-l lasau nici sa spele vasele ca scuipa pe ele.
  • bing bing
    un expirat face o emisiune de amator la un post expirat
  • Prima la transmisie jalnică Prima la transmisie jalnică
    Tot în SD, tot în SD?
  • alex2 alex2
    Nu!! Acasa este ca sa fie la fel ca Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Asa e la moda. Asa fac si Nigella, Ebba, Sarah sau Rachel pe Paprika.
    Raymond Blanc calatoreste, insa Prima nu are bani de asa ceva.
  • an an
    *nu se mai construiesc (am scris in graba)
  • an an
    Filmata acasa ... Ca sa nu mai piarda timp pe drum catre televiziune... Nu mai se construieste platouri de televiziune... E mai calda emisiunea asa, cand sti ca e chiar in bucataria lui Horia.... Dezbracatu nu filmeaza tot la el acasa?

Trimite un comentariu

sus