Skip to main content

Pro FM, zi specială: duplex cu Radio Guerrilla şi Dobrovolschi, emisiune 13-14 cu Andrei Gheorghe şi un montaj special

 
Pro FM, zi specială: duplex cu Radio Guerrilla şi Dobrovolschi, emisiune 13-14 cu Andrei Gheorghe şi un montaj special

IN MEMORIAM. Zi specială astăzi, la Pro FM, după ce Andrei Gheorghe a încetat din viaţă.

Publicitate

Ce s-a întâmplat pe postul de radio?

Dimineaţă, Pro FM a intrat în direct cu Radio Guerrilla. A fost un duplex în care au discutat Sebastian Coţofană (Pro FM) a discutat cu Mihai Dobrovolschi (Radio Guerrilla).

La prânz, Pro FM a montat fragmente din mai multe emisiuni 13-14 cu Andrei din arhiva staţiei. Le-a difuzat, fără alte comentarii şi fără publicitate, în intervalul orar 13.00-14.00.

Totodată, în fiecare oră, postul de radio a difuzat un montaj audio cu Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a prezentat ultimul matinal la Pro FM în 2016. Atunci, contractul nu i-a mai fost prelungit. There is no country for old men, spunea atunci Andrei Gheorghe pentru Paginademedia.ro.

Citeşte interviul acordat de acordat Paginademedia.ro de Andrei Gheorghe după ce contractul nu i-a mai fost prelungit, aici.

Montajul audio Pro FM cu Andrei Gheorghe:

Emisiunea specială 13-14 cu Andrei cu momente din arhivă:

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    De ce ar trebui ca dupa moarte sa se stranga lumea si sa improaste cu noroi o persoana... andrei gheorghe a scris o pagina din istoria media ... Intradevar in perioada de glorie chiar a avut puseul cel mai mare de creativitate. Ii asteptam oricand reintoarcerea in televiziune ... Ca pe Marius Tuca si altii... Acum vorbim la trecut de A Gh... Florin Calinescu (despre care iarasi comenta cineva) a fost disparut de pe tv ani de zile...s-a intors si a demonstrat ca nu a i-a apus cariera si nici umorul fiind juratul care le spune pe bune si face din nou show dupa anii de glorie Chestiunea zilei (parca si matinalul pro) atat la Tanti Florica/ Atletico textila, la Uite cine danseaza si la Romanii au Talent proiectul de acum (la RAT pur si simplu eclipseaza intreg juriul fiind cam singurul care interactioneaza cu concurentii) Sunt oameni de televiziuni buni din vechea era, dar A Gh cred ca nu a putut sa se mai adapteze, a devenit prea radical cu convingerile si asta l-a inabusit in uitare (chiar daca mai se auzea pe radio sau in online , totusi nu mai era aceeasi voce ...
  • Sandro Sandro
    @Iuli perfect de acord! Inca unul care avea ceva de zis a disparut pentru totdeauna. Mi se par penibile elogiile tuturor acum, de la Digi FM si Pro FM (adica, pe bune?!) PRO FM vechi avea emisiuni cu Gheorghe, cu Calinescu - ceea ce e Europa FM azi.....!.....Azi, Pro FM e ... zu cu stea. iar vedetele.....ma abtin!
  • Iuli Iuli
    Pu p1n cu Risti.

    https://www.paginademedia.ro/2016/08/andrei-gheorghe-contract-neprelungit-cu-pro-fm-ultimul-an-la-pro-fm-a-fost-straniu
  • Iuli Iuli
    Pe Dan Negru il scot din ecuatia de ***, el a declarat ca este oarecum socat de declaratiile colegilor de breasla (Esca, Berecleanu, Calinescu, Gainusa, etc.)
  • Iuli Iuli
    @Sandro, acum conteaza foarte mult ca radio-urile sa discute despre el, ei devoreaza subiectul si sa isi aduca un plus de audienta. Cand era in viata era ignorat de radio-uri si televiziuni, acum ca a decedat se vorbeste non-stop.

    La fel si vedetele (Esca, Berecleanu, Dan Negru, etc.) il ridica in slavi, cand era in viata cred ca nici nu-l bagau in seama.
  • Sandro Sandro
    Am inteles eu gresit, sau pe Andrei Gheorghe l-a dat afara tot Prelipceanu, cand PRO FM a fost luat de Digi? Ma ajuta cineva care stie situatia mai de aproape? Ca mi se pare insulta suprema sa il elogieze acum Pro FM sau Digi FM. Si, pana la urma, de ce pe "Andrei Gheorghe nu-l mai angaja nimeni azi?" Chiar asa desuet a ajuns omul? De ce? Ca spunea lucrurilor pe nume? Nu se potrivea cu formatul PRO FM sau Digi FM? Avea publicul lui, mie imi placea, asa cum era el....era unic

Trimite un comentariu

sus