Skip to main content

Pro TV va difuza patru filme de Oscar. Producţii cu actori precum Tom Hanks şi Sandra Bullock.

 
Tom Hanks în Bridge of Spies
Tom Hanks în Bridge of Spies

Pro TV dedică programul din weekend celei de-a 90-a ediţie a premiilor Oscar, ce vor fi decernate luni, 5 martie. Patru filme premiate cu Oscar vor fi la Pro TV în acest weekend.

Publicitate

Iată programul:

Vineri, 2 martie, după Românii au talent, postul va difuza filmul Lincoln, ce prezintă povestea celeui de-al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Filmul a primit, în anul 2013, două statuete ale Academiei Americane de Film, pentru Cel mai bun actor în rol principal şi pentru Cea mai bună scenografie.

Sâmbătă, 3 martie, de la ora 22:15, va fi difuzat filmul Gravity: Misiune în spaţiu. Producţia a fost premiată în anul 2014 cu şapte premii Oscar, printre care Cel mai bun regizor sau Cea mai bună imagine.

Duminică, 4 martie, Pro TV a programat două filme preamiate la Oscar:

De la 15.15 - Povestea unui campion (Blind Side) care spune povestea lui Michael Oher, un tânăr fără casă care ajunge un faimos jucător de fotbal. Sandra Bullock a fost desemnată Cea mai bună actriţă în rol principal.

De la 22.00 - Podul Spionilor (Bridge of Spies), îl are în rolul principal pe Tom Hanks, care interpretează rolul unui avocat implicat într-o poveste care se desfăşoară în timpul Războiului Rece.

Actorul Mark Rylance a obţinut premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    @ionut am vrut sa fiu ironic! Toate canalele tv dau filme "de oscar" .... cit de noi depinde de drepturile de autor si de difuzare dictate in zona este Europeana de Time Warner/HBO motiv pt care nu avem canele de filme premium, ma gindesc la Viasatfilm( cu ale lui derivati), skyone UK...de Showtime ce sa mai zic. Au productii - seriale si filme - nemaipomenite, cinefilii stiu destule nume. Toate bune.
  • Ionut Ionut
    apropos, cica filmele de "oscar" de la Pro si care au fost difuzate de HBO cu ceva timp in urma, au rulat inainte pe DVD iar anterior la cinema. unde mai pui ca unele sunt inspirate de fapte reale sau carti. iti dai seama!?
  • Doru Doru
    In sfarsit, filme mai noi. E bine ca am ce viziona in acest week-end.
    Interesanta si "manevra" "Pro TV". Au programat filmele de la ora 20:00, nu de la ora 20:30.
  • geo geo
    Nu toata lumea are acces la HBO.
    E bine ca Pro TV investeste in filme de Oscar in timp ce A 1 investeste in... Bendeac.
  • Dieter Schultz Dieter Schultz
    Pro da filme, Digi da premile Oscar! LIVE! Apropos filmele de "oscar" de la Pro au fost difuzate de HBO cu ceva timp in urma!
  • mile mile
    Super bune filmele mai ales Podul Spionilor .
    Am auzit ca Antena 1 va difuza Podul Securistilor in onoarea domnului Profesor .
  • marian marian
    Iuli cred ca acestea sunt filme noi si bune , ca toata ziua spuneai ca da filme reredifuzate pacat ca le da tarziu mile sunt bune filmele ce zici

Trimite un comentariu

sus