Skip to main content

Pro TV va difuza patru filme de Oscar. Producții cu actori precum Tom Hanks și Sandra Bullock.

 
Pro TV va difuza patru filme de Oscar. Producții cu actori precum Tom Hanks și Sandra Bullock.
Tom Hanks în Bridge of Spies

Pro TV dedică programul din weekend celei de-a 90-a ediție a premiilor Oscar, ce vor fi decernate luni, 5 martie. Patru filme premiate cu Oscar vor fi la Pro TV în acest weekend. 

Publicitate

Iată programul: 

Vineri, 2 martie, după Românii au talent, postul va difuza filmul Lincoln, ce prezintă povestea celeui de-al șaisprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii. Filmul a primit, în anul 2013, două statuete ale Academiei Americane de Film, pentru Cel mai bun actor în rol principal și pentru Cea mai bună scenografie.

Sâmbătă, 3 martie, de la ora 22:15, va fi difuzat filmul Gravity: Misiune în spațiu. Producția a fost premiată în anul 2014 cu șapte premii Oscar, printre care Cel mai bun regizor sau Cea mai bună imagine.

Duminică, 4 martie, Pro TV a programat două filme preamiate la Oscar:

De la 15.15 - Povestea unui campion (Blind Side) care spune povestea lui Michael Oher, un tânăr fără casă care ajunge un faimos jucător de fotbal. Sandra Bullock a fost desemnată Cea mai bună actriță în rol principal.

De la 22.00 - Podul Spionilor (Bridge of Spies), îl are în rolul principal pe Tom Hanks, care interpretează rolul unui avocat implicat într-o poveste care se desfășoară în timpul Războiului Rece.

Actorul Mark Rylance a obținut premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • @ionut am vrut sa fiu ironic! Toate canalele tv dau filme "de oscar" .... cit de noi depinde de drepturile de autor si de difuzare dictate in zona este Europeana de Time Warner/HBO motiv pt care nu avem canele de filme premium, ma gindesc la Viasatfilm( cu ale lui derivati), skyone UK...de Showtime ce sa mai zic. Au productii - seriale si filme - nemaipomenite, cinefilii stiu destule nume. Toate bune.
 • apropos, cica filmele de "oscar" de la Pro si care au fost difuzate de HBO cu ceva timp in urma, au rulat inainte pe DVD iar anterior la cinema. unde mai pui ca unele sunt inspirate de fapte reale sau carti. iti dai seama!?
 • In sfarsit, filme mai noi. E bine ca am ce viziona in acest week-end.
  Interesanta si "manevra" "Pro TV". Au programat filmele de la ora 20:00, nu de la ora 20:30.
 • Nu toata lumea are acces la HBO.
  E bine ca Pro TV investeste in filme de Oscar in timp ce A 1 investeste in... Bendeac.
 • Super bune filmele mai ales Podul Spionilor .
  Am auzit ca Antena 1 va difuza Podul Securistilor in onoarea domnului Profesor .
 • Iuli cred ca acestea sunt filme noi si bune , ca toata ziua spuneai ca da filme reredifuzate pacat ca le da tarziu mile sunt bune filmele ce zici

Trimite un comentariu