Skip to main content

Sorin Enache, ex Pro TV şi Realitatea TV, produce musicalul Mamma Mia. Cu Andrei Boncea

 
Musicalul Mamma Mia! a fost ecranizat, cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan
Musicalul Mamma Mia! a fost ecranizat, cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan

Sorin Enache, fostul director executiv al postului Realitatea TV de acum câţiva ani, intră în showbiz. Compania lui aduce în România musicalul Mamma Mia. Enache colaborează pentru acest proiect cu Andrei Boncea.

Publicitate

Musicalul de Broadway (pe muzica formaţiei ABBA) care va fi produs în România este acum în faza de casting.

Detalii, în continuare:

Sorin Enache se ocupă de show, ca producător, prin compania Atelier Production, în colaborare cu Wondertheatre, firma lui Andrei Boncea (cu care Sorin Enache a lucrat în Pro TV, la începuturile staţiei).

Ce spune Sorin Enache, producătorul Atelier Promotion:

Spectacolul este o premieră a genului în România, în sensul ca va fi primul musical de Broadway produs 100% independent, care se va întinde pe o perioada de minim 2 ani si va avea peste 100 de reprezentaţii, iar ambiţia noastră este să ajungem cu această super producţie în toate marile oraşe din România.

O placere chiar mai mare este că ma reîntâlnesc cu Andrei Boncea cu care am făcut echipă în vremuri oarecum legendare ale PRO TV. Cred cu tărie ca va fi nu doar un succes de public ci va fi foarte fun si challenging pentru noi, producătorii"

Musicalul Mamma Mia în România:

Spectacolul va fi lansat la Bucureşti , în luna mai, după care va porni în turneu în toate marile oraşe din România.

În Bucureşti, se va juca la Sala Palatului.

Mamma Mia este în faza de casting. Va fi un casting în trei etape destinat celor care îmbină actoria cu dansul si abilităţile de cântat, coordonat de catre directorul de casting, Domnica Cârciumaru.

Înscrierile pentru casting se fac până pe 8 martie.

În România, musicalul MAMMA MIA! va fi o co-producţie Sloveno-Română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniţi de către compania Atelier Promotion (a lui Sorin Enache). Prospot Doo a pus deja în scena versiunile musicalului în Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Croaţia.

Ca o paranteză: producătorul general Prospot Doo este Jurij Franko, schior sloven. Medaliat cu argint în proba de slalom uriaş din Sarajevo la Olimpiada de Iarnă din 1984, a devenit, între timp, antreprenor în industria spectacolului şi a reuşit performanţe excepţionale cu cele peste 360 de reprezentaţii în ultimii 2 ani

Detalii despre casting, pe site-ul Mamma Mia the Musical

Despre musicalul Mamma Mia:

Lansat în 1999, la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite pe Broadway.

Peste 60 de milioane de spectatori au participat până acum la MAMMA MIA!, la nivel mondial.

În 2008, musicalul a fost adaptat pentru marele ecran, cu Meryl Streep şi Amanda Seyfried.

Povestea:

O tânără încearcă să descopere cine e adevăratul ei tată şi invită la nunta sa pe cei trei bărbaţi din trecutul mamei sale care ar putea să o conducă la altar.

Povestea este spusă pe melodiile ABBA, compuse de Benny Andersson şi Bjorg Ulvaeus.

Andrei Boncea, producător WonderTheatre:

“La aproape 3 ani de la lansarea WonderTheatre suntem bucuroşi să putem prezenta publicului din România unul dintre cele mai de succes musicaluri din lume. Sperăm că spectatorii care s-au obişnuit cu producţiile noastre ambiţioase şi sofisticate în decoruri şi acţiune, dar extrem de accesibile publicului de toate vârstele, să se bucure şi de un musical emoţionant care, sunt sigur, vă va propune actori foarte talentaţi si interpretări excepţionale pe muzica uneia dintre cele mai îndrăgite trupe din toate timpurile.

MAMMA MIA! este o experienţă memorabilă, atât pentru creatori cât şi pentru participanţi, un prilej special de a petrece o seară minunată împreună, cântând, dansând, bucurându-se pur şi simplu de viaţă, , dans şi muzică”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    @Sergiu Toader bine zis.
    Bonus: identificati trei greseli gramaticale grosolane intr-un fragment foarte scurt: "va fi o co-producție Sloveno-Română, a companiei Prospot Doo". Eu inteleg ca gigantii producatori sunt incapabili sa scrie un comunicat cap-coada, dar la PDM nu citeste nimeni textele astea? Editare copy-paste?
  • adi popescu adi popescu
    deci , nu s-a suflat nici o vorbulita pana azi .....aflam ca : "Mamma Mia este în faza de casting. Va fi un casting în trei etape destinat celor care îmbină actoria cu dansul si abilitățile de cântat, coordonat de catre directorul de casting, Domnica Cârciumaru.

    Înscrierile pentru casting se fac până pe 8 martie dar unde s-a anuntat ca pana acum nu s-a auzit nimic...mai sunt cateva zile....sa ne grabim deci .....zic , asta ca sa fim in trend ...ba , esti prost ??? ba , esti nebun ?????halal !!!!
  • Sergiu Toader Sergiu Toader
    "în vremuri oarecum legendare". Cam asta este nivelul tzaranushului cu barba cunoscut sub denumirea de Enache. Cel care a lasat pro-ul in ruina financiara, antena 1 incremenita intr-un proiect super-costisitor, si realitatea sub pamant. Un submediocru parvenit la scoala de activisti a lui sarbu. O sa iasa grozav show-ul!
  • Sorin Sorin
    Urmeaza un nou hit marca baietii de la pro. Buget estimat urias, marketing cu surle si trambite cu toti combinagiii din piata si un mare faliment dupa zece reprezentatii.
  • mile mile
    Intr-o tara care asculta manele , voteaza PSD , se uita la Romania TV , Gâdea sau Bendeac, asculta la radio Buzdugan si Morar , cineva vrea sa faca un musical de Broadway cu 100 de reprezentatii ?

Trimite un comentariu

sus