Skip to main content

Știrea zilei: Liviu Dragnea, cel mai discutat pe site-urile de știri. Pleșu: „Modul de a gândi al lui Liviu Dragnea, prin care identifică partidul cu țara, este păgubos"

 
Știrea zilei: Liviu Dragnea, cel mai discutat pe site-urile de știri. Pleșu: „Modul de a gândi al lui Liviu Dragnea, prin care identifică partidul cu țara, este păgubos"

SHARED NEWS. Declarațiile scriitorului Andrei Pleșu despre Liviu Dragnea, apărute pe ziare.com, au fost în topul distribuirilor pe Facebook. Textul a strâns peste 6.000 de distribuiri.

Publicitate

Pleșu a analizat discursul ținut de președintele PSD cu ocazia congresului social-democraților și a oferit un punct de vedere. A comparat modul de gândire a lui Liviu Dragnea cu modul în care luau decizii foștii lideri URSS. Din știre:

„Profit ca ideea domnului Dragnea nu e inca litera de lege si reafirm ceea ce am spus de curand: M-am saturat de derbedei si de toape! M-am saturat sa vad amanetat destinul Romaniei in beneficiul unor mediocritati smechere. M-am saturat de prosti tantosi! Si cred ca spunand asta ma comport patriotic si trezitor.”

Hotnews.ro a dat a doua cea mai distribuit știre, de ieri. Tot despre ultimele declarații făcute de Liviu Dragnea. Din știre:

„Congresul PSD "nu a fost convocat doar pentru a se ocupa niste functii de conducere. Principalele motive au fost de a se stabili niste obiective majore: pozitia noastra privind unele dezbateri mari din Romania, cum ar fi proiectul de tara", a declarat luni seara presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv.

Liviu Dragnea a lansat, in emisiune, noi acuzatii la adresa "statului paralel", despre care sustine ca este "o caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare.”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: ziare.com, hotnews.ro, republica.ro și digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. ziare.com, “Andrei Plesu: M-am saturat de derbedei si de toape! M-am saturat de prosti tantosi!”, de Magda Grădinaru

- 6.618 likes & shares;

2. hotnews.ro, “Liviu Dragnea: Am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa ii sanctionam pe cei care mint, defaimeaza propria tara, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi”, de Alina Neagu

- 4.738 likes & shares;

3. republica.ro, “Mangusta călcată pe coadă”, de Cristian Tudor Popescu

- 3.988 likes & shares;

4. digi24.ro, “E oficial. Vinerea Mare, liberă”

- 3.857 likes & shares;

5. digi24.ro, “Firea: Demarăm lucrările pentru o linie de tramvaie suspendate”

- 3.620 likes & shares.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • "M-am saturat sa vad amanetat destinul Romaniei in beneficiul unor mediocritati smechere. M-am saturat de prosti tantosi! Si cred ca spunand asta ma comport patriotic si trezitor.”
    Ei, na ! De parcă atunci când aveam în fruntea statului, de fapt a bucatelor, entităţi ca Pleşu era mai altfel ?! Hai să fim serioşi şi să recunoaştem că puterea perverteşte ! Şi ce mi-e că mă fură unul fără bacalaureat, sau cu şcoala la privat, sau unul ca Pleşu şi Tobă de carte !
    Tot un drac !
    P.S. Surprinde repeziciunea cu care s-au dedat la furat şi cei care pe vremea lui Ceauşescu nici nu se gândeau s-o facă ! Concluzia : a fi Domn ( ministru, parlamentar, ş.a.) nu-i de mirare, a fi om e lucru mare !

Trimite un comentariu