Skip to main content

VIDEO. Românii au talent, ediţia a treia, momentele serii. Andi Moisescu a apăsat al doilea buton auriu

 
VIDEO. Românii au talent, ediţia a treia, momentele serii. Andi Moisescu a apăsat al doilea buton auriu

16 concurenţi noi au recut în etapa următoarea a Românii au talent, după a treia ediţie de vineri, 2 martie.

Publicitate

Show-ul a fost deschis de un moment prezentat de Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul şi a continuat cu reprezentaţii de magie, acrobaţie, rap, dans pe tocuri, canto, hand show, patinaj artistic pe role, sculptură în lemn cu drujba, belly dance, improvizaţii, scrimă scenică sau breakdance.

Tot aseară, Andi Moisescu a apăsat cel de-al doilea buton auriu al sezonului pentru cei trei băieţi care formează Ripperz Crew. Juratul a fost impresionat de numărul complex de breakdance prezentat de concurenţi, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a trimis direct în semifinale.

În concurs a mai ecoluat şi dansatorul Emil Rengle, care nu este la prima apariţie la Pro TV. El a fost coregraf la Vocea României. Iar în 2017 a fost partenerul de dans al Danei Budeanu în show-ul Uite cine dansează.

Lista concurenţilor admişi după ediţia din 2 martie: Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul, Andrei Andronachi, ADNeu, Anastasia şi Sergey, Emil Rengle, Vocea Tăcerii, Rareş Florescu, Dudu Isabel, Elina Şavga, Gabi Cernat, Amelia Uzun şi Ana Cernicova, Gabriel Sasu, trupa Idiot, Valentin Vasopol, Ţanu, Natalia Duminică şi Dan Venin.

Iată cele mai importante momente ale serii:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    Andi Moisescu a apasat Golden Buzz atunci cand nu era cazul...
  • Iuli Iuli
    "au recut în etapa următoarea", Iulia Bunea du-te la cateva ore de romana.

    Stire neintresanta. Subiectul zilei este Exatlon

Trimite un comentariu

sus