Skip to main content

VIDEO. Românii au talent, ediția a treia, momentele serii. Andi Moisescu a apăsat al doilea buton auriu

 
VIDEO. Românii au talent, ediția a treia, momentele serii. Andi Moisescu a apăsat al doilea buton auriu

16 concurenți noi au recut în etapa următoarea a Românii au talent, după a treia ediție de vineri, 2 martie. 

Show-ul a fost deschis de un moment prezentat de Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul și a continuat cu reprezentații de magie, acrobație, rap, dans pe tocuri, canto, hand show, patinaj artistic pe role, sculptură în lemn cu drujba, belly dance, improvizații, scrimă scenică sau breakdance.

Publicitate

Tot aseară, Andi Moisescu a apăsat cel de-al doilea buton auriu al sezonului pentru cei trei băieți care formează Ripperz Crew. Juratul a fost impresionat de numărul complex de breakdance prezentat de concurenți, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și i-a trimis direct în semifinale.

În concurs a mai ecoluat și dansatorul Emil Rengle, care nu este la prima apariție la Pro TV. El a fost coregraf la Vocea României. Iar în 2017 a fost partenerul de dans al Danei Budeanu în show-ul Uite cine dansează. 

Lista concurenților admiși după ediția din 2 martie: Brigada 30 Gardă Mihai Viteazul, Andrei Andronachi, ADNeu, Anastasia și Sergey, Emil Rengle, Vocea Tăcerii, Rareș Florescu, Dudu Isabel, Elina Șavga, Gabi Cernat, Amelia Uzun și Ana Cernicova, Gabriel Sasu, trupa Idiot, Valentin Vasopol, Țanu, Natalia Duminică și Dan Venin. 

Iată cele mai importante momente ale serii:

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu