Skip to main content

Vlad Ionescu și Geanina Lungu - ex România TV, teste la TVR

 
Vlad Ionescu și Geanina Lungu - ex România TV, teste la TVR
Vlad Ionescu si Geanina Lungu, la testele din TVR

Vlad Ionescu (Școala de Televiziune) și Geanina Lungu (fostă România TV), în teste la Televiziunea Publică.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cei doi au prezentat împreună știri, ieri, în cadrul unor teste filmate în studioul TVR.

Publicitate

Vlad Ionescu se ocupă, în prezent, de Școala de Televiziune. Geanina Lungu a lucrat la România TV timp de șase ani, până anul trecut, când a decis să plece, pe fondul unei perioade financiare dificile pentru postul de știri.

Geanina Lungu, Carte de vizită:

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat știrile pe mai multe tronsoane orare, dar în special știrile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). A plecat de la RTV în iunie, anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Înainte de România TV, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV și la Telesport.

Vlad Ionescu, Carte de vizită:

Vlad Ionescu a intrat în televiziune în 1994, la Tele 7 abc, post la care a lucrat, pe sport, până în 1997.

A trecut apoi la Prima TV și, din 1999, a prezentat sport și apoi știri pentru Antena 1. În 2009, a plecat de la Antena 1. În 2011, a lucrat câteva luni la România TV și apoi la Realitatea TV, până în anul 2014.

O scurtă perioadă a prezentat știri la postul TVH. Se ocupă de Școala de Televiziune din 2008.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Miro, sunt atat de multe solutii incat sigur se poate gasi una mai buna ca Vlad. In plus, nici nu se potrivesc.
  • Geanina Lungu este una dintre puținele prezentatoare la care te uiți cu drag. De bine, de rău, față de altele, ea chiar trece sticla si e convingătoare când prezintă știrile. Iar la TVR e nevoie de fetze fresh si prezente noi. Ne-am saturat de sistemul ala învechit..
  • @Tv Huo presupun ca e vorba de TvH... Ce s-a intamplat acolo? Vlad I a prezentat cateva saptamani principalul jurnal...si apoi s-a trecut la alte prezentatoare...
  • Onorata conducere habarnista a TVR. Chiar v-ati pierdut complet mintile???La cati prezentatori sunt la stirile tvr, in curand vor pezenta in echipe de 11, ca la fotbal. asta era problema la stiri. Asta lipsea. Pe buneeee?! Da camere, da bani de deplasari, da jurnalisti buni de ancheta, da niste salarii decente la sclavii care tin 13 ore de emisie live si sa faca din *** bici pe 2 canale? Sunteti sub nivelul marii, baaa... Daca as spune penibili, ar fi un compliment...
  • chiar toti cititorii de prompter dati afara de alte televiziuni isi gasesc un loc la tvr? dupa raluca arvat, costin desliu sau fetele alea de la meteo plecate de la antena3, acum e randul astora?
  • Petrișor, tu realizezi ce scrii pe aici? Înțelegem curtoazia, dar ăștia doi sunt cel mult niște ex-cititori mediocri de promptere pe care tu îi numești jurnaliști. Știe cineva dacă, unde și când au zămislit ceva în branșă? Vreo betuță, vreun articolaș, vreo știre? Că nici Google nu-și aduce aminte de ei.
  • E halucinant cum traseistul Vlad Ionescu se prezintă drept un fel de profesor de televiziune, de arte populare, de format vedete. Foarte de curand va propune CA-ului un parteneriat cu TVR, iar până se prinde lumea ce datorii a lăsat în urmă peste tot își va lua tălpășița. Prietenii știu de ce!
  • Asta e "noua generație" despre care bate câmpii propagandistic Doina Gradea?! Un vechil al lui Dan Voiculescu și o sclavă a lui Sebastian Ghiță plecați din presă și care au nevoie de reșapare? Cu d-ăștia își va recâștiga TVR publicul?!
  • Gradea parca zicea ca trebuie promovati tinerii... Se vede! Sunt rotite aceleasi figuri de la o televiziune la alta!

Trimite un comentariu