Skip to main content

Ajutor! Vreau să slăbesc, din această săptămână, la Prima TV

 
Ajutor! Vreau să slăbesc, din această săptămână, la Prima TV

După o absență de câțiva ani, emisiunea Ajutor! Vreau să slăbesc! revine la postul Prima TV. Reality show-ul va debuta pe 12 aprilie, de la 20.30.

Nutriționistul Cornelia Marin și antrenorul de fitness Stelian Tufaru îi vor ajuta pe cei ce vor să câștige lupta cu kilogramele.

Publicitate

Concurenții emisiunii sunt oameni obișnuiți, trecuți prin numeroase încercări de a scăpa de kilogramele. Cornelia Marin este împotriva dietelor „citite în reviste sau găsite pe internet” și spune că fiecare persoană care își dorește să slăbească trebuie să urmeze o dietă potrivită pentru organismul și pentru stilul de viață pe care le are. 

Antrenorul de fitness Stelian Tufaru este multiplu campion balcanic și medaliat la Cupa Europei.

Cine produce emisiunea?
Emisiunea va fi produsă de compania Zucchero Media, cu care postul TV a mai colaborat și pentru alte producții.
Zucchero Media este aceeași care a produs „Vrei să fii milionar?” (pentru Prima TV), dar și “Visuri la cheie” (pentru Pro TV) și “Roata norocului” (pentru Kanal D).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt Mihaela, am 51 de ani, inaltime 1,51 si 96 kg greutate. Probleme mari cu genunchii. Tot incerc sa slabesc, dar tocmai ca este invers rezultatul. Va rog o mana de ajutor. Stiu ca nu va fi usor,va dura mult, dar sunt multe probleme de sanatate. Numarul de telefon 0770.334.915.
  • Salut! Sunt un gurmand, am 125kg la o inaltime de 186cm. Va rog sa ma ajutati sa slabesc, am probleme majore de mobilitate, genunchi si coloana, inceputul de diabet, probleme cardiace. Ce trebuie sa fac sa ajung in programul Dvs?
    Sunt din Dragasani, jud. Valcea, telefon 0722277849
    Multumesc,
  • Buna ziua, sunt Aristita. Am inaltimea de 1,63 cm si greutate de 134 de kg. Locuiesc in Braila. Greutatea a inceput sa-mi faca serioase probleme de sanatate si nu stiu ce sa mai fac pentru a putea slabi. Nu pot spune ca sunt foarte bine financiar pentru a incerca diverse diete sau a parcurge sedinte la nutritionist contra cost, acestea fiind de lunga durata pentru greutatea mea si, totodata costisitoare. Imi doresc sa pot slabi pentru a nu mai avea probleme de sanatate, in prezent si cu picioarele, si pentru a-mi putea exercita profesia de asistent social in continuare.
  • Sint Mina am 56 ani inLtimea 1.67 si am 97 k g vreau sa slanesc ce dieta trebe sa fac eu locuiesc in italia

Trimite un comentariu