Skip to main content

Anca Lungu renunță la Observatorul de weekend al Antenei 1. Cine va fi în locul ei

 
Anca Lungu renunță la Observatorul de weekend al Antenei 1. Cine va fi în locul ei

„Au fost 15 ani minunaţi, jumãtate din viaţa mea. Nu aveam incã 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava”, a spus Anca Lungu în ultimul ei Observator de duminică seara.

„Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

Publicitate

Observatorul de weekend va avea din această săptămână un cuplu de prezentatori: Cosmin Stan și Octavia Geamănu. Cosmin Stan revine în postura de prezentator după o absență de patru ani. Ultima dată a prezentat știri la Prima TV, până în 2014, însă a fost restructurat. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24,d ar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV. 

Cosmin Stan: „Noi vom debuta la Observator chiar în seara Învierii așa că îi așteptăm pe toți telespectatorii să ne fie alături la ora 19.00 înainte de a pleca la slujba de Înviere pentru a le da ultimele informații despre ce se va întâmpla de Paște în orașele lor.”

Octavia Geamănu: „Mă gândeam zilele astea cum aranjează Dumnezeu totul mai bine decât ne plănuim noi. Am revenit din maternitate la Observator, în ziua de Sânziene, acum trăiesc o nouă schimbare profesională de Paște.”

Pe lângă rolul de prezentator la pupitrul Observatorului, Cosmin își va continua și proiectele sale personale, care se încadrează în aceeași sferă: site-ul de știri și informații din aviație (newsair.ro) și atelierul de producție video (yourTVcrew). 

GALERIE FOTO. Ultimul Observator al Ancăi Lungu

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • pacat ca pleaca, era foarte buna si prietenoasa, transmitea emotie

  pe cand Octavia Geamanu, transmite doar falsitate
 • Mai Mile , era bagatoare de seama nu a castigat ea , ea cara , apa si cafele , cei din echipa ROMANIA TE IUBESC A CASTIGAT , CEA MAI BUNA EMISIUNE DE REPORTAJE , ceilalti au copiat dupa ei
 • Daca asta inseamna sa fi "femeie de succes" sau vedeta, ma bucur ca sunt un ilustru anonim(ous). Vestea plecării sale peste hotare ma lasa rece. Constat insa ca adevăratele modele de OAMENI sunt din ce in ce mai rar, in schimb sunt promovate in exces aceste făpturi minunate (de fapt niste nulitati) si aduse in prim-plan, obturandu-ne orizontul de asteptare. Şi ca sa închei intr-o nota "optimista", ii transmit Ancutei tradiționalul "Si la mai mare soro, stim ca poți!"
 • Oameni buni! Ce va lipsește? Nu aveți treburi in viețile voastre extrem de importante? Decât sa ii tocați pe alții? Io nu urmăresc tv -ul , dar cred ca p Terra e loc pentru toată lumea , chiar dacă unii nu ne plac sau ii disprețuim.
 • Nicu Necolae, corespondent inseamna sa ai si cameraman si sa mergi la evenimentele importante in diferite orase, in special la Paris...nu sa stai bine merci in Nisa si, pe imaginile altora, sa ai si tu - din cand in cand - corespondente telefonice. A se citi lecturarea ultimelor informatii din presa on-line / agentii de presa legate de anumite evenimente.
 • Noul cuplu chiar e fain, dacă ă castigat premiul, inseamna ca e valoros , nu are ce să caute la pro tv
 • @geo, va fi corespondent pentru toată Franța.
  În Italia Sergiu Balaban locuiește la Milano, dar transmite vești din toată Italia pentru Digi24.
 • E gravidă cu noul iubițel bogat care o va duce în Franța, pe soțul anterior l-a lăsat că nu-i mai mergeau combinațiile de când a început să aibă probleme cu legea. România mai pierde o "vedetă" dă mare valoare la a treia căsătorie
 • Oare ce evenimente importante de interes pentru telespectatorul roman se intampla la Nisa pentru a fi relatate de acolo ?

Trimite un comentariu