Skip to main content

VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinți: „Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei”

 
VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinți: „Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei”

Mirela Oprișor, în rolul Aspirinei în Las Fierbinți, a dat viralul zilei. Un monolog dur despre situația din societate, un mesaj cu care mii de români au rezonat a depășit în mai puțin de o zi milionul de vizualizări pe pagina de Facebook Las Fierbinți. 

Aspirina a povestit despre greutățile prin care generația ei a trecut, despre viața înainte de Revoluție, anii '90 și criza economică.

Publicitate

„Eu înțeleg că nu s-a schimbat în țara asta nimic până n-au murit toți elefanții. Acum văd că ați apărut alții: modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată.”, a spus Aspirina. 

Scenariul serialului, inclusiv momentul Aspirinei, este semnat de Mimi Brănescu.  

Ce a spus Aspirina?

 • Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. (...) Cât o să o mai țineți așa? Am înțeles, noi am fost generația de sacrificiu. Am copilărit fără jucării și fără lumină, ca liliecii. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a țării.
 • Și după ce am plătit datoria externă a țării, a venit Revoluția și am făcut o datorie mai mare ca aia veche. Și după ce ne-am mai revenit și noi, ăștia care am scăpat cu zilele, pe la 30 de ani, a venit și criza mondială. Datorii la bănci, salarii mici, nenorocire... Acum ce criză mai e, Vasile?
 • Eu înțeleg că nu s-a schimbat în țara asta nimic până n-au murit toți elefanții. Acum văd că ați apărut alții: modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată. (...) Dacă cu ăia nu am putut să facem nimic, că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă. Vă strângem de gât, unul câte unul.

De la momentul publicării pe Facebook, monologul Aspirinei a strâns 1 milion de vizualizări și peste 30.000 de share-uri.

Momentul Aspirinei din Las Fierbinți, AICI:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Respect scenaristului ,dar si urmasei marilor actori romani.
  Din pacate ,nu este nimeni sa auda ,toti traiesc intr o alta lume si nu dau doi bani pe replicile de oriunde.
  Ei stiu ca sunt nascuti sa capatuiasca ,sa traiasca bine si de restul nu le pasa ,chiar ii jignesti daca le spui adevarul in fata.
 • Serialul Las Fierbinti, cea mai tare productie din istoria televiziunii, e din ce in ce mai bun!
  Romania a vibrat la radiografia emotionanta a Aspirinei! Momentul a devenit viral in mediul online!  27 Aprilie 2018, 13:39


  Romania a vibrat la radiografia emotionanta a Aspirinei! Momentul a devenit viral in mediul online!
  Joi, Romania a vibrat la radiografia emotionanta pe care Aspirina a facut-o societatii actuale.


  Constransa de primarul Vasile sa-si vanda terenurile pe care un om politic urmeaza sa construiasca o fabrica de cauciucuri, Aspirina a fost de neclintit in fata acestei oferte, constienta fiind ca o astfel de tranzactie ar aduce o catastrofa in localitate. Momentul a fost urmarit de milioane de telespectatori, iar in mediul online a fost distribuit de mii de romani in numai 14 ore de la postare.

  Joi seara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a inregistrat 10.7 puncte de rating si 35.3% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 4 puncte de rating si 13.1% share. La nivel national, aproape 2 milioane de romani au urmarit episodul, iar in minutul de aur, de la ora 21:31, peste 2.6 milioane de telespectatori s-au emotionat la reactia dura a Aspirinei.

  In doar 14 ore de la publicarea pe Facebook, momentul a atins un numar de peste 2 milioane de oameni, 1 milion de vizualizari si peste 34.000 de distribuiri, iar cifrele sunt in continua crestere.
 • @bing
  vrei sa zici Mirela Oprisor.pacat ca o actrita ca ea e cunoscuta doar din las fierbinti.dar asta e romanul,daca ii dai filme de arta europene stramba din nas.el prefera exploziile si super-eroii de la hollywood

Trimite un comentariu