Skip to main content

VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinți: „Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei”

 
VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinți: „Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei”

Mirela Oprișor, în rolul Aspirinei în Las Fierbinți, a dat viralul zilei. Un monolog dur despre situația din societate, un mesaj cu care mii de români au rezonat a depășit în mai puțin de o zi milionul de vizualizări pe pagina de Facebook Las Fierbinți. 

Aspirina a povestit despre greutățile prin care generația ei a trecut, despre viața înainte de Revoluție, anii '90 și criza economică.

Publicitate

„Eu înțeleg că nu s-a schimbat în țara asta nimic până n-au murit toți elefanții. Acum văd că ați apărut alții: modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată.”, a spus Aspirina. 

Scenariul serialului, inclusiv momentul Aspirinei, este semnat de Mimi Brănescu.  

Ce a spus Aspirina?

 • Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei. (...) Cât o să o mai țineți așa? Am înțeles, noi am fost generația de sacrificiu. Am copilărit fără jucării și fără lumină, ca liliecii. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a țării.
 • Și după ce am plătit datoria externă a țării, a venit Revoluția și am făcut o datorie mai mare ca aia veche. Și după ce ne-am mai revenit și noi, ăștia care am scăpat cu zilele, pe la 30 de ani, a venit și criza mondială. Datorii la bănci, salarii mici, nenorocire... Acum ce criză mai e, Vasile?
 • Eu înțeleg că nu s-a schimbat în țara asta nimic până n-au murit toți elefanții. Acum văd că ați apărut alții: modele mai noi și jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată. (...) Dacă cu ăia nu am putut să facem nimic, că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă. Vă strângem de gât, unul câte unul.

De la momentul publicării pe Facebook, monologul Aspirinei a strâns 1 milion de vizualizări și peste 30.000 de share-uri.

Momentul Aspirinei din Las Fierbinți, AICI:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Băiii treziți-vă. Ce naiba chiar nu pricepe nimeni nimic din monologul Aspirinei? Aaaa și încă ceva numele Aspirina nu vă spune chiar nimic?!?!?! Aspirina Săracului..... Pe vremea lui.....
  Și încă asta nu e nimic. Măcar atunci nu te alegeai cu niciun virus. Acum faci un amărît de tratament pentru imunizare cu diverse chestii și pe urmă ai alte 7+ boli, afecțiuni, e.t.c.
  BRAVO echipei care a realizat filmul, de fapt, tot serialul.
 • Doru, ma refer la antena să zică, aici nu sunt decât emisiuni , cu mici excepții, sport nu ma intereseaza iar filme in general fara reclame ma uit , aseara la tvr 3 a fost fain film război și pace, 90 de minute
 • "zi de emisiuni concret , dacă sunt bine"
  Tu te uiti la televizor doar pentru emisiuni ? Filme, seriale, documentare, muzica, fotbal, snooker, ciclism, curse cu masini, tenis, handball, etc. nu "servesti" ?
  In Iunie-Iulie incepe Campionatul Mondial de Fotbal. Te uiti ? Dar sigur o sa te uiti la "Antena 1". Probabil incepe o emisiune preferata de tine, "Insula Iubirii".
 • Tvg, și tu ce comentezi , din cauza frustrărilor politice , zi de emisiuni concret , dacă sunt bine și argumentează fara aberatii
 • Am zis eu ca ma uit la PRO? *** mai mare ca tine n-am vazut. Du-te la scoala si invata naibii sa scrii si sa vorbesti *** fara creier.
  Totodata, paginademedia nu mai e ce a fost deoarece lasa toti *** mile sa comenteze si face greseli grave in unele articole. Rusine!
 • Tvg, esti prea obsedat , dacă te uiti la pro tv crezi ca schimbi lumea, programe bune sunt și la alte posturi , dar pt tine ca postac protevist nu există leac
 • Tvg, confuzi oalele, aici nu vorbim de politică, eu nu votez di nici nu ma intereseaza niciun partid ci vorbim de un serial slab cu votanți psd
 • Fite de PSD-ist antenist prost.
  Bai mile, din cauza celor ca tine e murdara societatea. Toate lichenele si toti *** ca tine se cred mai inteligenti desi sunt 0 barati.
  Daca te intreb acum cand ai citit ultima data o carte nu stii sa zici anul.

Trimite un comentariu