Skip to main content

VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinţi: „Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei”

 
VIDEO. Aspirina, monolog dur despre societate în Las Fierbinţi: „Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei”

Mirela Oprişor, în rolul Aspirinei în Las Fierbinţi, a dat viralul zilei. Un monolog dur despre situaţia din societate, un mesaj cu care mii de români au rezonat a depăşit în mai puţin de o zi milionul de vizualizări pe pagina de Facebook Las Fierbinţi.

Publicitate

Aspirina a povestit despre greutăţile prin care generaţia ei a trecut, despre viaţa înainte de Revoluţie, anii '90 şi criza economică.

„Eu înţeleg că nu s-a schimbat în ţara asta nimic până n-au murit toţi elefanţii. Acum văd că aţi apărut alţii: modele mai noi şi jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată.”, a spus Aspirina.

Scenariul serialului, inclusiv momentul Aspirinei, este semnat de Mimi Brănescu.

Ce a spus Aspirina?

  • Ăsta e secolul nesimţirii, nu al vitezei. (...) Cât o să o mai ţineţi aşa? Am înţeles, noi am fost generaţia de sacrificiu. Am copilărit fără jucării şi fără lumină, ca liliecii. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a ţării.
  • Şi după ce am plătit datoria externă a ţării, a venit Revoluţia şi am făcut o datorie mai mare ca aia veche. Şi după ce ne-am mai revenit şi noi, ăştia care am scăpat cu zilele, pe la 30 de ani, a venit şi criza mondială. Datorii la bănci, salarii mici, nenorocire... Acum ce criză mai e, Vasile?
  • Eu înţeleg că nu s-a schimbat în ţara asta nimic până n-au murit toţi elefanţii. Acum văd că aţi apărut alţii: modele mai noi şi jigodii mai full-option, fără mamă, fără tată. (...) Dacă cu ăia nu am putut să facem nimic, că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă. Vă strângem de gât, unul câte unul.

De la momentul publicării pe Facebook, monologul Aspirinei a strâns 1 milion de vizualizări şi peste 30.000 de share-uri.

Momentul Aspirinei din Las Fierbinţi, AICI:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dinu Dinu
    Serial *** pentru ***
  • Mirela Vaida Crushcenco Mirela Vaida Crushcenco
    Băiii treziți-vă. Ce naiba chiar nu pricepe nimeni nimic din monologul Aspirinei? Aaaa și încă ceva numele Aspirina nu vă spune chiar nimic?!?!?! Aspirina Săracului..... Pe vremea lui.....
    Și încă asta nu e nimic. Măcar atunci nu te alegeai cu niciun virus. Acum faci un amărît de tratament pentru imunizare cu diverse chestii și pe urmă ai alte 7+ boli, afecțiuni, e.t.c.
    BRAVO echipei care a realizat filmul, de fapt, tot serialul.
  • Mile Mile
    Doru, ma refer la antena să zică, aici nu sunt decât emisiuni , cu mici excepții, sport nu ma intereseaza iar filme in general fara reclame ma uit , aseara la tvr 3 a fost fain film război și pace, 90 de minute
  • Doru Doru
    "zi de emisiuni concret , dacă sunt bine"
    Tu te uiti la televizor doar pentru emisiuni ? Filme, seriale, documentare, muzica, fotbal, snooker, ciclism, curse cu masini, tenis, handball, etc. nu "servesti" ?
    In Iunie-Iulie incepe Campionatul Mondial de Fotbal. Te uiti ? Dar sigur o sa te uiti la "Antena 1". Probabil incepe o emisiune preferata de tine, "Insula Iubirii".
  • Anonymous Anonymous
    Nu vă mai certați citiți Psihologia Maselor . Nu e asa ca după acel serial ați dormit mai satisfăcuți ?
  • Anonymous Anonymous
    OAMENILOR NU ATI AUZI DE SUPAPE PENTRU POPULAȚIA NEMULȚUMITĂ ?
  • Mile Mile
    Tvg, și tu ce comentezi , din cauza frustrărilor politice , zi de emisiuni concret , dacă sunt bine și argumentează fara aberatii
  • Tvg Tvg
    Am zis eu ca ma uit la PRO? *** mai mare ca tine n-am vazut. Du-te la scoala si invata naibii sa scrii si sa vorbesti *** fara creier.
    Totodata, paginademedia nu mai e ce a fost deoarece lasa toti *** mile sa comenteze si face greseli grave in unele articole. Rusine!
  • Mile Mile
    Tvg, esti prea obsedat , dacă te uiti la pro tv crezi ca schimbi lumea, programe bune sunt și la alte posturi , dar pt tine ca postac protevist nu există leac
  • Tvg Tvg
    Invata sa scrii si dupa mai vorbim.
    Unde vezi tu PSD in serialul asta.
    Esti ***.
  • Mile Mile
    Tvg, confuzi oalele, aici nu vorbim de politică, eu nu votez di nici nu ma intereseaza niciun partid ci vorbim de un serial slab cu votanți psd
  • Tvg Tvg
    Fite de PSD-ist antenist prost.
    Bai mile, din cauza celor ca tine e murdara societatea. Toate lichenele si toti *** ca tine se cred mai inteligenti desi sunt 0 barati.
    Daca te intreb acum cand ai citit ultima data o carte nu stii sa zici anul.
  • mile mile
    tvg, cine te crezi daca te uiti la serial , vreun intelectual
  • Tvg Tvg
    @mile, pleaca de aici comunist ***.
  • mile mile
    nu mai putem fara aspirina , unde era filozoafa romaniei

Trimite un comentariu

sus