Skip to main content

Bloggerul Radu Dumitru - nwradu.ro - lansează cu agenția Standout o aplicație pe mobil la aniversarea a 12 ani

 
Bloggerul Radu Dumitru - nwradu.ro - lansează cu agenția Standout o aplicație pe mobil la aniversarea a 12 ani
Foto | Gadget.ro

Agenția de marketing online Standout și bloggerul Radu Dumitru vor colabora pentru a crea o aplicație de mobil a blogului nwradu.ro. 

Publicitate

Radu Dumitru, nwradu.ro, spune că aplicația va cuprinde secțiunea de conturi de Instagram din știri despre tehnologie: 

"Va fi o aplicație în care vor fi integrate toate conturile de Instagram prezentate până acum, cu fotografiile lor la grămadă. E ca și cum veți intra pe un Instagram doar cu acele conturi", spune Radu Dumitru pe blogul personal. 

Agenția Standout și Radu Dumitru au motivat că inițiativa "vine în urma celor 12 ani blogging a lui Radu Dumitru și a colaborărilor dintre noi" 

„Luna aceasta chiar împlinesc 12 ani de blogging și este momentul de a trece la următorul nivel, cel al unei aplicații dedicate de mobil. Aceasta se va axa probabil pe una dintre cele mai populare secțiuni ale blogului, să vedem ce vor zice și cititorii și sunt sigur că va fi bine apreciată de cititorii fideli și nu numai.” a mai completat bloggerul.

Ionuț Oprea, fondator și manager al agenției Standout și al serviciilor de monitorizare Facebrands.ro si Facebrands PRO:

„Cred că blogul nwradu.ro și-a dovedit în toate campaniile derulate de noi atât rezultatele pe care le poate atinge, cât și abordarea foarte serioasă a temelelor și atitudinea super-pozitivă și constructivă așa că suntem încântați să punem o primă cărămidă la propriile aplicații de mobil ale acestui blog. Este prima dintr-o serie mai lungă”

Daniela Bojincă, blogger experience specialist în cadrul agenției Standout:

“Și pentru că un element esențial al unui blog este comunitatea, pentru a stabili care va fi obiectul acestei prime aplicații de mobil a blogului nwradu.ro, am hotărât împreună cu Radu Dumitru ca primul pas să fie un dialog cu comunitatea blogului pe această temă” 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu