Skip to main content

Bucharest Film Studios, fostele Studiouri Media Pro, și-a cerut insolvența

 
Bucharest Film Studios, fostele Studiouri Media Pro, și-a cerut insolvența
foto Adevarul

UPDATE. Cererea de intrare în insolvență a Studiourilor de la Buftea a fost retrasă, după cum a declarat Bobby Păunescu, proprietarul Bucharest Film Studios, pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

 Compania Bucharest Film Studios, fosta Studiourile Media Pro SA, și-a cerut insolvența, conform site-ului Supervizor.ro, specializat pe insolvențe.  

Solicitarea a fost depusă la Tribunalul Ilfov pe 28 martie și are termen pe 5 aprilie.  

Demersul survine după ce şi creditorul Team Communications SRL din Brașov a solicitat insolvența Bucharest Film Studios, iar acest dosar, deschis pe 27 decembrie 2017, are termen de judecată pe 12 aprilie 2018.

În afară de aceste două cereri de insolvenţă,  Bucharest Film Studios mai are și peste 30 de procese deschise numai anul acesta de către (foşti) angajaţi, toate cauzele având ca obiect “drepturi băneşti“, arată sursa citată.

Reamintim că în 2015, Studiourile Media Pro au fost vândute de Central European Media Enterprises, către un grup de investitori americani din industria filmului, alături de Bobby Păunescu, cel care deține și 50% din postul B1 TV, după cum Paginademedia.ro a relatat în premieră AICI

Un an mai târziu, compania s-a rebrenduit în Bucharest Film Studios. În plus, în Consiliul de Administrație au intrat Polyana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, unul dintre fiii dictatorului Nicolae Ceaușescu, și producătorul american de la Hollywood Donald Kushner, realizator al unor filme precum 7 Seconds, Andre, Tron, Legacy, Blitz și Monster (premiat cu Oscar), vor fi în Consiliul de Administrație al Studiourilor Media Pro din Buftea. (detalii, AICI).

Citește și:
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bucharest Film Studios, fostele Studiouri Media Pro, și-a cerut insolvența. Să mai citim o dată. Deci firma Bucharest ***, care era mai multe și-a cerut insolvența. Chiar nu citim ceea ce scriem?

Trimite un comentariu