Skip to main content

Câștigă România din nou. Emisiunea lui Virgil Ianțu, la TVR 2 cu al treilea sezon

 
Câștigă România din nou. Emisiunea lui Virgil Ianțu, la TVR 2 cu al treilea sezon

Virgil Ianțu se întoarce. Al treilea sezon al concursului de cultură generală Câștigă România revine la TVR 2, din 16 aprilie, de la ora 20.00. 

„Așteptăm cu nerăbdare debutul celui de-al treilea sezon „Câștigă România!”, un concurs la care ținem foarte mult și care, după doar două sezoane ne-a adus atâtea satisfacții. Ne pregătim serios pentru întâlnirea cu telespectatorii TVR 2, din 16 aprilie şi, bineînţeles că vom veni cu surprize în ceea ce priveşte formatul”, a spus Virgil Ianțu.

Publicitate

Noul sezon „Câștigă România” vine și cu modificări în regulament, anunță postul public. Concurenții vor avea același punct de plecare, iar județul de sosire va fi ales de un calculator. În plus, sumele puse la bătaie vor fi mai mari.

Cum funcționează concursul?

În platoul emisiunii se află trei concurenți. Calculatorul va alege de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare, iar misiunea celor aflați în concurs este să ajungă într-un alt județ de graniță. Pentru a merge mai departe, participanții trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele „prin care trec”.

În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns corect la cele mai multe întrebări. Dacă un concurent câștigă cele zece ediții consecutive, va intra în posesia marelui premiu, un autoturism.

Emisiunea este produsă de Zucchero Media pentru TVR. Emisiunea-concurs a fost lansată și pe piața internațională sub numele de „Win your country”, și a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, competiție organizată de EBU (European Broadcasting Union). Recent, emisiunea a ajuns în finala „International Format Awards 2018”, nominalizată la categoria „Cel mai bun format de game show de studio”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @an: exact, vor actualiza site-ul cu emisiunile deja difuzate, „în caz că doriți să revedeți” și nu vă e suficient ce găsiți pe youtube
  • Ce se intampla cu audientele , fac si eu ca Iuli , ceva probleme cu masuritorile care televiziune a sarit calul ,ca propaganda turceasca ne indeamna sa na inscriem la ei pe site . sa vada cati telespectatori au ei , ca sa ajute , ARMA , , la masurare mai bine sa se duca la turci de unde au venit cu programele de doi lei si infecte ,copie si madam Teo dupa Maruta , cu copii talentati , , pana si thematic chanels , adisparut

Trimite un comentariu