Skip to main content

Câştigă România din nou. Emisiunea lui Virgil Ianţu, la TVR 2 cu al treilea sezon

 
Câştigă România din nou. Emisiunea lui Virgil Ianţu, la TVR 2 cu al treilea sezon

Virgil Ianţu se întoarce. Al treilea sezon al concursului de cultură generală Câştigă România revine la TVR 2, din 16 aprilie, de la ora 20.00.

Publicitate

„Aşteptăm cu nerăbdare debutul celui de-al treilea sezon „Câştigă România!”, un concurs la care ţinem foarte mult şi care, după doar două sezoane ne-a adus atâtea satisfacţii. Ne pregătim serios pentru întâlnirea cu telespectatorii TVR 2, din 16 aprilie şi, bineînţeles că vom veni cu surprize în ceea ce priveşte formatul”, a spus Virgil Ianţu.

Noul sezon „Câştigă România” vine şi cu modificări în regulament, anunţă postul public. Concurenţii vor avea acelaşi punct de plecare, iar judeţul de sosire va fi ales de un calculator. În plus, sumele puse la bătaie vor fi mai mari.

Cum funcţionează concursul?

În platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul va alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”.

În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns corect la cele mai multe întrebări. Dacă un concurent câştigă cele zece ediţii consecutive, va intra în posesia marelui premiu, un autoturism.

Emisiunea este produsă de Zucchero Media pentru TVR. Emisiunea-concurs a fost lansată şi pe piaţa internaţională sub numele de „Win your country”, şi a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, competiţie organizată de EBU (European Broadcasting Union). Recent, emisiunea a ajuns în finala „International Format Awards 2018”, nominalizată la categoria „Cel mai bun format de game show de studio”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mark mark
    @an: exact, vor actualiza site-ul cu emisiunile deja difuzate, „în caz că doriți să revedeți” și nu vă e suficient ce găsiți pe youtube
  • jk jk
    @gt finala Internațional Format Awards 2018
  • marian marian
    Ce se intampla cu audientele , fac si eu ca Iuli , ceva probleme cu masuritorile care televiziune a sarit calul ,ca propaganda turceasca ne indeamna sa na inscriem la ei pe site . sa vada cati telespectatori au ei , ca sa ajute , ARMA , , la masurare mai bine sa se duca la turci de unde au venit cu programele de doi lei si infecte ,copie si madam Teo dupa Maruta , cu copii talentati , , pana si thematic chanels , adisparut
  • an an
    ce e PLUS in curand la Stirile Pro Tv? e vorba de vechiul ProTV Plus?!
  • gt gt
    ce concurs?! @jk
  • jk jk
    Nu stiti ce s-a intamplat la acel concurs?Parca a fost sambata...

Trimite un comentariu

sus