Skip to main content

Emisiunea Iulianei Tudor, Vedeta Populară, revine la TVR 1. Schimbări în juriu

 
Emisiunea Iulianei Tudor, Vedeta Populară, revine la TVR 1. Schimbări în juriu

Emisiunea Vedeta Populară revine la TVR 1. Sezonul doi din emisiunea prezentată de Iuliana Tudor debutează duminică, 29 aprilie, de la ora 21.00.

Ce e nou față de primul sezon?

Se modifică componența juriului. Interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Cornelia Rednic intră în juriul concursului, în locul interpreților Laura Lavric și Constantin Enceanu.

Publicitate

Ceilalți trei membri rămân în juriu: Elise Stan, Grigore Leșe și Mircea Dinescu.

AUDIENȚE. Vedeta Populară este una dintre cele mai vizionate emisiuni ale TVR. Ultimul sezon a avut finalul în decembrie anul trecut.

Audiența medie a emisiunii prezentate de Iuliana Tudor, în decembrie, a fost de 670.000 de români pe minut, la nivelul întregii țări. Dintre aceștia, peste 300.000 erau de la orașe și peste 60.000 din segmentul comercial 18-49 de ani.

Ce alte noutăți aduce emisiunea în noul sezon:

O noutate în acest sezon este că la finalul primei probe, juriul va elimina unul dintre cei cinci concurenți ai serii.

În afară de aceste două modificări regulile concursului rămân neschimbate.

Ca și în primul sezon, emisiunea este compusă din nouă ediții preliminare, în urma cărora vor fi aleși 9 semifinaliști, câte unul din fiecare ediție. Concurenții aleși se vor confrunta în semifinală. Mai apoi, ultimii cinci rămași își vor disputa tiltul de Vedeta Populară în finală.

De asemenea, la fel ca și până acum fiecare dintre cele nouă ediții preliminare Vedeta populară are câte trei probe:

  • În prima probă, concurenții vor cânta acompaniați sau nu de orchestră, în funcție de alegerea fiecăruia.
  • În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară.
  • În proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre jurați.

„Suntem la începutul unui nou sezon în care avem concurenți și mai talentați, și mai pregătiți din punct de vedere muzical, dar și cu povești de viață care ne vor impresiona până la lacrimi.

Mulți dintre ei au înțeles că muzica este drumul lor și s-au luptat să își croiască acest drum. Aproape toți concurenții sezonului 2 au studii muzicale de specialitate, sunt ambițioși, frumoși, talentați și gata să dea tot ce au mai bun în fața juriului și a publicului”, a spus Iuliana Tudor.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • S-a vrut sa fie o minunatie, dar a iesit o porcarie. In afara de Grigore Lese, ceilalti nu au ce cauta in juriu si mai ales mircea dinescu. Nu cred ca iuliana tudor are competentele necesare in resurse umane pentru a face recrutari. Pacat de emisiune si de timpul irisit de concurenti.
  • As ruga pe D-na Iuliana Tudor să facă cumva și atunci când vorbește juriu s-au chiar dansa să oprească muzica de fundal ,mi se pare că cel care face așa ceva nu e profesionist .Puteți revedea ce ați filmat, nu se înțelege prea mult.
  • Nu vreau să fiu răutăcios, dar doamna Elise Stan ar fi mai de folos în organizarea festivalului „Cerbul de Aur” de anul acesta decât în această emisiune.
  • Daca au avut asa audienta anul trecut, la primul sezon, este din cauza ca n-au avut concurenta. Acum Kanal D are Exatlon, Antena cu iUmor si Pro Tv cu filme, iar Prima cu Schimb de mame, tare imi este ca emisiunea Iulianei nu o sa prinda locul 5. Bani irositi.

    TVR ramane cu aceeasi imagine: post neimportant si batranicios.
  • Un fel de "Dansez pt Tine" tras de par, pentru care se consuma resurse imense. Nu exista intriga, nici scenariu pt juriu, arata ieftin si ponosit cu toate ca ideea nu e rea in contextul nationalismului de mucava afisat de TVR. Asta in timp ce principalul studio de Stiri, cu vreo 10-12 ore de emisie ZILNIC, nu are functionale patru amarate de plasme pe unul din pereti.

Trimite un comentariu