Skip to main content

Emisiunea Iulianei Tudor, Vedeta Populară, revine la TVR 1. Schimbări în juriu

 
Emisiunea Iulianei Tudor, Vedeta Populară, revine la TVR 1. Schimbări în juriu

Emisiunea Vedeta Populară revine la TVR 1. Sezonul doi din emisiunea prezentată de Iuliana Tudor debutează duminică, 29 aprilie, de la ora 21.00.

Publicitate

Ce e nou faţă de primul sezon?

Se modifică componenţa juriului. Interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic intră în juriul concursului, în locul interpreţilor Laura Lavric şi Constantin Enceanu.

Ceilalţi trei membri rămân în juriu: Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu.

AUDIENŢE. Vedeta Populară este una dintre cele mai vizionate emisiuni ale TVR. Ultimul sezon a avut finalul în decembrie anul trecut.

Audienţa medie a emisiunii prezentate de Iuliana Tudor, în decembrie, a fost de 670.000 de români pe minut, la nivelul întregii ţări. Dintre aceştia, peste 300.000 erau de la oraşe şi peste 60.000 din segmentul comercial 18-49 de ani.

Ce alte noutăţi aduce emisiunea în noul sezon:

O noutate în acest sezon este că la finalul primei probe, juriul va elimina unul dintre cei cinci concurenţi ai serii.

În afară de aceste două modificări regulile concursului rămân neschimbate.

Ca şi în primul sezon, emisiunea este compusă din nouă ediţii preliminare, în urma cărora vor fi aleşi 9 semifinalişti, câte unul din fiecare ediţie. Concurenţii aleşi se vor confrunta în semifinală. Mai apoi, ultimii cinci rămaşi îşi vor disputa tiltul de Vedeta Populară în finală.

De asemenea, la fel ca şi până acum fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare Vedeta populară are câte trei probe:

  • În prima probă, concurenţii vor cânta acompaniaţi sau nu de orchestră, în funcţie de alegerea fiecăruia.
  • În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară.
  • În proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre juraţi.

„Suntem la începutul unui nou sezon în care avem concurenţi şi mai talentaţi, şi mai pregătiţi din punct de vedere muzical, dar şi cu poveşti de viaţă care ne vor impresiona până la lacrimi.

Mulţi dintre ei au înţeles că muzica este drumul lor şi s-au luptat să îşi croiască acest drum. Aproape toţi concurenţii sezonului 2 au studii muzicale de specialitate, sunt ambiţioşi, frumoşi, talentaţi şi gata să dea tot ce au mai bun în faţa juriului şi a publicului”, a spus Iuliana Tudor.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • larisa larisa
    S-a vrut sa fie o minunatie, dar a iesit o porcarie. In afara de Grigore Lese, ceilalti nu au ce cauta in juriu si mai ales mircea dinescu. Nu cred ca iuliana tudor are competentele necesare in resurse umane pentru a face recrutari. Pacat de emisiune si de timpul irisit de concurenti.
  • Vasile Fetcu Vasile Fetcu
    As ruga pe D-na Iuliana Tudor să facă cumva și atunci când vorbește juriu s-au chiar dansa să oprească muzica de fundal ,mi se pare că cel care face așa ceva nu e profesionist .Puteți revedea ce ați filmat, nu se înțelege prea mult.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Nu vreau să fiu răutăcios, dar doamna Elise Stan ar fi mai de folos în organizarea festivalului „Cerbul de Aur” de anul acesta decât în această emisiune.
  • Iuli Iuli
    Daca au avut asa audienta anul trecut, la primul sezon, este din cauza ca n-au avut concurenta. Acum Kanal D are Exatlon, Antena cu iUmor si Pro Tv cu filme, iar Prima cu Schimb de mame, tare imi este ca emisiunea Iulianei nu o sa prinda locul 5. Bani irositi.

    TVR ramane cu aceeasi imagine: post neimportant si batranicios.
  • Paco Paco
    Un fel de "Dansez pt Tine" tras de par, pentru care se consuma resurse imense. Nu exista intriga, nici scenariu pt juriu, arata ieftin si ponosit cu toate ca ideea nu e rea in contextul nationalismului de mucava afisat de TVR. Asta in timp ce principalul studio de Stiri, cu vreo 10-12 ore de emisie ZILNIC, nu are functionale patru amarate de plasme pe unul din pereti.
  • Livia Pila Livia Pila
    Perseverență in esec. Tot cel mult 1 punct de rating audienta. Bani aruncati pe fereastra.

Trimite un comentariu

sus