Skip to main content

Emisiunea nouă pe Discovery Channel: „Trei mecanici și un garaj”

 
Emisiunea nouă pe Discovery Channel: „Trei mecanici și un garaj”

Discovery Channel aduce din aceast weekend o nouă emisiune pentru pasionații de automobile: „Trei mecanici și un garaj”, difuzată de sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 21.00. 

Publicitate

Trei mecanici excentrici - Jimmy de Ville, Ant Partridge şi Helen Stanley - îşi propun să readucă la viaţă Goblin, o companie cândva celebră pe piaţa din Marea Britanie. Cei trei refac unele dintre cele mai cunoscute maşini şi motociclete din lume, folosindu-şi măiestria ca să creeze modele îndrăzneţe, neconvenţionale. Noua serie îi urmărește pe cei trei cum lucrează proiecte complexe şi se luptă cu obstacolele inevitabile din expansiunea unei afaceri.

Cine sunt cei trei mecanici: 

Jimmy De Ville - Mecanic excentric, pasionat de mașini, aventurier și soldat, Jimmy a meșterit și construit mașinării extraordinare toată viața. Încă din copilărie, Jimmy a fost fascinat de cum funcționează lucrurile și frustrat de fiecare dată când i se stricau jucăriile. Ce soluție mai bună decât să le repari singur? De atunci, Jimmy s-a implicat în numeroase proiecte impresionante: de la emisiuni TV și până la dezvoltarea și gestionarea de armament și echipament militar în cadrul armatei (Irak și Afghanistan). Jimmy a pus bazele noii companii Goblin, unde în prezent lucrează la o mașină de curse 4X4, și are planuri mari pentru extinderea afacerii.

Helen Stanley se alătură echipei cu o experiență extinsă în domeniul custom, acumulată prin proiectele unice ale garajului britanic Skull & Pistons. Helen este ochiul creativ al Goblin, iar talentele ei speciale sunt atenția la detalii și design-ul.

Ca și Jimmy, Helen a început să fie pasionată de domeniul auto încă din copilărie, când prefera mașinile și camioanele de jucărie în locul păpușilor. Înainte de a se dedica restaurării, Helen a fost implicată în amenajarea spațiilor comerciale pentru diverse branduri internaționale de modă. Acum este cunoscută pentru abordarea ei fresh și plusul de atitudine rock’n’roll pe care îl insuflă proiectelor sale de restaurare curente: o mașină de circuit, un mini rat rod, un camion Cortina V8 și mai multe modele de motociclete.

Anthony „Ant” Partridge, pasionat de motociclete. Și-a cumpărat prima motocicletă la vârsta de 11 ani și a devenit fascinat de metale și aliaje după ce a început ucenicia la turnătoria tatălui său. Ant a locuit în Spania timp de 17 ani, unde a fondat principalul business de personalizare a motocicletelor. Astăzi, Ant și-a dezvoltat un stil propriu, care îmbină designul tradițional cu tehnologia de ultimă generație și cu care semnează toate lucrările de la Goblin.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu