Skip to main content

Emisiunea nouă pe Discovery Channel: „Trei mecanici şi un garaj”

 
Emisiunea nouă pe Discovery Channel: „Trei mecanici şi un garaj”

Discovery Channel aduce din aceast weekend o nouă emisiune pentru pasionaţii de automobile: „Trei mecanici şi un garaj”, difuzată de sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 21.00.

Publicitate

Trei mecanici excentrici - Jimmy de Ville, Ant Partridge şi Helen Stanley - îşi propun să readucă la viaţă Goblin, o companie cândva celebră pe piaţa din Marea Britanie. Cei trei refac unele dintre cele mai cunoscute maşini şi motociclete din lume, folosindu-şi măiestria ca să creeze modele îndrăzneţe, neconvenţionale. Noua serie îi urmăreşte pe cei trei cum lucrează proiecte complexe şi se luptă cu obstacolele inevitabile din expansiunea unei afaceri.

Cine sunt cei trei mecanici:

Jimmy De Ville - Mecanic excentric, pasionat de maşini, aventurier şi soldat, Jimmy a meşterit şi construit maşinării extraordinare toată viaţa. Încă din copilărie, Jimmy a fost fascinat de cum funcţionează lucrurile şi frustrat de fiecare dată când i se stricau jucăriile. Ce soluţie mai bună decât să le repari singur? De atunci, Jimmy s-a implicat în numeroase proiecte impresionante: de la emisiuni TV şi până la dezvoltarea şi gestionarea de armament şi echipament militar în cadrul armatei (Irak şi Afghanistan). Jimmy a pus bazele noii companii Goblin, unde în prezent lucrează la o maşină de curse 4X4, şi are planuri mari pentru extinderea afacerii.

Helen Stanley se alătură echipei cu o experienţă extinsă în domeniul custom, acumulată prin proiectele unice ale garajului britanic Skull & Pistons. Helen este ochiul creativ al Goblin, iar talentele ei speciale sunt atenţia la detalii şi design-ul.

Ca şi Jimmy, Helen a început să fie pasionată de domeniul auto încă din copilărie, când prefera maşinile şi camioanele de jucărie în locul păpuşilor. Înainte de a se dedica restaurării, Helen a fost implicată în amenajarea spaţiilor comerciale pentru diverse branduri internaţionale de modă. Acum este cunoscută pentru abordarea ei fresh şi plusul de atitudine rock’n’roll pe care îl insuflă proiectelor sale de restaurare curente: o maşină de circuit, un mini rat rod, un camion Cortina V8 şi mai multe modele de motociclete.

Anthony „Ant” Partridge, pasionat de motociclete. Şi-a cumpărat prima motocicletă la vârsta de 11 ani şi a devenit fascinat de metale şi aliaje după ce a început ucenicia la turnătoria tatălui său. Ant a locuit în Spania timp de 17 ani, unde a fondat principalul business de personalizare a motocicletelor. Astăzi, Ant şi-a dezvoltat un stil propriu, care îmbină designul tradiţional cu tehnologia de ultimă generaţie şi cu care semnează toate lucrările de la Goblin.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    @Radu, documentare mai ai doar pe National Geographic (singurul post de genul asta care nu-si bate joc de telespectatorii romani).
  • Radu Radu
    Wow dar documentare mai dau și ei? Sau doar emisiuni gen history
  • Mile Mile
    Care limbaj vulgar conținea, ca postul nu merita sa fie plătit de cablisti pt asemenea programe , este un adevar
  • Mile Mile
    ***

Trimite un comentariu

sus