Skip to main content

VIDEO & FOTO. Kanal D lansează de Paști noile ID-uri și pachetul grafic

 
VIDEO & FOTO. Kanal D lansează de Paști noile ID-uri și pachetul grafic

SCHIMBARE. Din acest weekend, Kanal D va avea un nou pachet grafic și noi ID-uri de post.   

„Fiecare ID dezvăluie „un univers dintr-o singură privire", un micro-cosmos în care se regăsesc vedetele și valorile Kanal D, un joc de imagine și perspectiva, un deliciu vizual pentru privitori”, spun reprezentanții Kanal D. 

Publicitate

Andrei Stoian Director de creatie, Catalin Popescu - DOP si Cristina Sava, Director Marketing&Comunicare, Radu Tanase - Promo Producer si Iuliana Cojocaru copywriter, Cornel Teleanu, graphic designer.

În centrul noilor clipuri, care vor intra de duminică, sunt vedetele postului Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Bianca Drăgușanu, Christian Sabbagh, Bursucu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Andreea Mantea, Victor Slav, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Mihai Ghiță, Iulia Albu, Silvia Ioniță, Ilinca Vandici, Ilinca Obădescu, Mihai Mitoșeru și Dianna Rotaru.

GALERIE FOTO

 

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre ID-urile de post ale Kanal D

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sunt atât de mulți băieți simpatici, pentru că suferă piata media pe partea masculina, și cu școala, pe la unele televiziuni, chiar la cele de știri, și ar putea să mai updateze și să revigoreze conținutul de la Kanal d. E păcat că doar din școli de televiziune de jumătate de an se aduc oameni și nu unii cu experiență verificată, cu baze solide în media și mai ales cu pregătire intelectuală.
  • @Insomniacul, Kanal D nu cred ca-si schimba sigla prea curand, poate doar sa ii mai dea culoare. De exemplu, sigla Kanal D din Turcia nu mai are si numele sub sigla, iar sigla este animata (acea bila albastra se roteste).
  • @bing, macar Kanal D isi pastreaza sloganul "Imi place", nu ca si Antena (mereu cu tine, WTF?) sau Pro (despre tine si punct, WTF 2??)
  • Dar sigla cea nouă când se va schimba? Dacă nu știți, potrivit site-ului Logopedia Wikia, Kanal D are o siglă pregătită din decembrie 2017
  • era si timpul pentru o schimbare, vechile ID-uri de la Kanal D erau foarte plictisitoare
    dar treaba aia cu "imi place" nu da prea bine si nic fontul ales nu e bine ales
    by the way bursucu ala e foarte antipatic si uratzel

Trimite un comentariu