Skip to main content

Kanal D pregătește un nou cooking show. Cine-i Chefu`?

 
Kanal D pregătește un nou cooking show. Cine-i Chefu`?

Postul Kanal D a lansat castingul pentru o nouă emisiune-concurs de gătit, pe care o pregătește. Cooking show-ul „Cine-i Chefu’?” va incepe, in curand, la Kanal D, au anunțat reprezentanții postului fără a da o dată exactă. 

Emisiunea este făcută după un format international, My Wife Rules, după cum Paginademedia.ro a anunțat toamna trecută, AICI.

Publicitate

REGULILE JOCULUI. La fiecare editie, cuplul castigator pleaca acasa cu 1000 de Euro. Trei perechi (sot si sotie/iubit si iubita) vor concura sub supraveghere si indrumarea unui Chef. Este un format, in care barbatii gatesc sub indrumarea partenerelor de viata.

Cheful le spune reteta exacta doar celor trei concurente, urmand ca acestea sa isi indrume partenerii prin intermediul castilor audio, fara ca ei sa aiba habar ce produs final trebuie sa le iasa din maini.

La final, cele trei concurente trec printr-o noua incercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate si vor oferi note celor trei „bucatari”.

Inscrierile se fac pe site-ul Kanal D, la secțiunea Casting.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bună sunt Maria și am 21 de ani și îmi doresc să participi deoarece îmi place foarte mult să-mi petrec timpul în bucătărie daca considerați că sunt ok va rog sa mă contactați vă mulțumim aștept cu drag ;!!
  • CINE,I,CHEFUL,ESTE,CEA,MAI,ENERVANTĂ, ȘI,DE,(***)EMISIUNE, DE,GÂTIT,VREODATĂ, FEMEIA, TREBUIE, SĂ,GATESCA,NU,BĂRBATUL, BĂRBATUL, VINE,DE,LA,MUNCA,MĂNÂNCĂ, ***,FEMEIA, ȘI,SE,CULCA?
  • Cred că ar aduce sezonul 2 de Exatlon, la ce audiență face acest sezon. Dar ca să înceapă în toamnă, trebuie să-l încadreze în 3 luni de zile, ca să se termine în decembrie, când trag oblonul sezoanele de toamnă...
  • "Soția mea gătește mai bine" trebuia sa se numeasca emisiunea :)))))Cred ca Prima tv a luat exact același format doar ca au schimbat numele și faptul ca au înlocuit soțiile cu mamele ăștia în schimb au schimbat doar numele.Sa le mearga ce sa zic

Trimite un comentariu