Skip to main content

Mă însoară mama, dar mai încolo. Reality-show-ul, mutat din grila Pro TV, chiar înainte să înceapă Chefi la cuţite pe Antena 1

 
Mă însoară mama, dar mai încolo. Reality-show-ul, mutat din grila Pro TV, chiar înainte să înceapă Chefi la cuţite pe Antena 1

Mutare de ultimă oră în grila Pro TV. Postul a decis să difuzeze reality show-ul Mă însoară mama la o altă oră, tot în zilele de luni. De săptămâna viitoare, emisiunea prezentată de Cove va fi difuzată, în loc de 20.30, la ora 22.45. În locul show-ului, postul a programat Cod Roşu la Casa Albă, un film de acţiune cu Gerard Butler şi Morgan Freeman.

Publicitate

Săptămâna următoare, postul va difuza Cowboys & Aliens, cu Daniel Craig, de la 20.30, urmat de o nouă ediţie Mă însoară mama.

Show-ul de pe Pro TV a fost mutat chiar înainte să înceapă cooking show-ul Antenei 1, Chefi la cuţite, care este unul dintre cele mai puternice motoare de audienţă ale Antenei 1.

Mutarea Pro TV vine după ce în ultimele săptămâni postul a fost pe locul trei în audienţe, pe toate taregeturile, după Antena 1 şi Kanal D, care au avut Asia Express, respectiv, Exatlon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    @Gabi ..nu e nicio Tili de La bloc....Abramburica Dana Rogoz e voice over. Am pus si link catre postarea facuta tot de cei de la Pagina de media.
  • bing bing
    i-as concedia imediat pe aia care au avut ideea sa faca acest show-facatura-fictiune de doi bani numit Ma insoara mama
    Pro Tv avea toate resursele necesare in a investi in programe moderne si de calitate
  • bing bing
    mai bine duca-se invartindu-se si nu s-ar mai insura deloc
    ca si asa e totul aranjat, rusine pro tv cu acest program gen facatura
    cove nu prea are priza la public
    in loc sa fii produs Masterchef, marele pro tv investeste in show facatura
  • Johana Johana
    Este acelasi tip de emisiune ca si "Lectii de viata" sau cum se numeste ea. Un fake. Si un plus este nemarcata ca fiind fictiune. Acest timp de emisiune nu face cinste ProTV-ului. Ar fi bine sa scape de ele si sa nu mai vina cu formate unde "fake"-ul este la putere.
  • Andrada Andrada
    DACĂ E FAKE...normal că nu se uită lumea !!! De ce nu scrie PRO TV că este "Ficțiune" ???!!!
    Am văzut mulți actori in aceadta emisiune ! Rusine..producatorului/ei emisiunii
  • Acs Acs
    O emisiune ratata
  • Gabi Gabi
    Protv a gresit cu prezentatorul ,cat de cat salveaza ca e placuta vocea dp comentarii Tili parca de la BLOC .... cu o asa emisiune nu poti atrage public cand ai avut inainte Gospodar .... e plictisitoare emisiunea
    Ar fi fost super daca era Exatlon la Protv
  • Dan Dan
    Asa le trebuie! Ce emisiune e asta? Au crezut ca rup gura targului daca preiau ei formatul care a rupt la Antena, adica MPFM, fanii emisiunii migrand la ei. Mai bagati o fisa! Voi ati luat doar ideea si ati facut *** praf! Nu emisia in sine aducea audienta, ci faptul ca toti concurentii puteau fi urmariti pe Antena play, se trimiteau cadouri, oamenilor de acasa li se permitea sa se implice destul de mult... De-asta a avut MPFM succes! Plus ca asta e emisiune de day time, tinand cont de publicul sau tinta: pensionare, mamici, pustoaice! Voi ati fost inteligenti si ati pus-o in prime time...
  • Mio Mio
    O emisiune născută moartă....cu toate flescaiturile care si-au stricat flecurile prin toate televiziunile si cu pampalai pe masura !
  • Iuli Iuli
    Dar Pro de ce fuge de concurenta? Parca asa ziceau cativa de Antena cand a mutat Fructul oprit, dar in fine. Ma insoara mama a fost un esec incepand cu numele, o emisiune fake 100%. Dar daca este reala, inseamna ca acei baieti sunt niste incapabili sa-si gaseasca o muiere.
  • F F
    Iar nu îți iese mile, fiindca tocmai ca emisiune nu are succes. Nu ca ar exista telespectatorul pro. Lumea se uita pe ce vrea, nu doar pe un post ca tine.
  • Mile Mile
    Dar cum se poate așa ceva , e o emisiune pt nivelul telespectatorului pro, eu zic ca fanii sa protesteze in piata protopopescu
  • an an
    @F , parca Super Trip se aseamana ca interes manifestat de public... daca o puneau pe la pranz sau in weekend la bataie cu alte emisiuni cu nunti poate ca era mai bine... nu e o emisiune de seara...
  • F F
    Sa se termine mai repede. :)) este cea mai slaba emisiune pe care mi-o amintesc de la Protv.
  • an an
    hopa...s-au prins ca nu fac fata... tot Fierbintenii trebuiau mutati ca sa fie bine, sa nu fie rau...

Trimite un comentariu

sus