Skip to main content

PE SCURT. Pulsul Zilei de pe TVR1, ediţie specială la un an de la prima emisie

 
Radu Andrei Tudor
Radu Andrei Tudor

Emisiunea magazin a TVR, Pulsul Zilei, prezentată de Radu Andrei Tudor, împlineşte pe 30 aprilie un an de la prima editie. Cu această ocazie, emisiunea se va muta la piscină, pentru o zi.

Publicitate

Emisiunea, programată de la 18.30 la TVR 1, va avea alaturi de moderator invitaţi speciali, din industria muzicală, care vor avea de trecut probe dificile. Printre numele invitate in emisiune se numără Andreea Antonescu, Andreea Banica, Cristina Spatar, Mira, Caytlin si altii.

„Cei care au trecut prin rubrica Knock Out vor avea ocazia să îşi ia revanşa fată de Radu Andrei Tudor şi întrebările lui incomode”, anunţă reprezentanţii TVR. La rubrica Knock Out, invitaţii poartă mănuşi de box şi primesc tot felul de întrebări incomode. Dacă nu vor să răspundă, aruncă mănuşile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Mile

  Desigur că de la buget. Tot de acolo însă se plătesc multe, multe, multe altele.

  Doar că, Vasilie nu știe asta.
 • Horea, tot din banii cetățenilor este plătită, bugetul de stat cine il face , nu din plățile făcute de oameni
 • @Vasile ...
  "Uitati-va la ea ca sa stiti de ce platiti televiziunea publica. "

  Încă n-ai aflat nătăflețule că nu se mai platește Taxa TV?
 • Pulsul zilei, o emisiune cu 0.2 rating care “se merita”. Uitati-va la ea ca sa stiti de ce platiti televiziunea publica. Emisiunea este etalon de productie slaba.
 • Emisiunea e o vorbaraie monotona, fara culoare, sare si piper. Desi f tanar, prezentatorul se comporta precum un dinozaur tipic TVR, n-are niciun pic de nerv. Pentru cine vine frant de la serviciu e un bun somnifer inainte de filmul serii.
 • Nenea Radu Andrei Tudor ăsta e ăla care și-a creat o a doua identitate, Andrei Tudor mi se pare, ca să poată lua bani și de la al doilea job. Numai parveniți și dilii...
 • Apropo livia pilă, nu te agitti ce rating face emisiunea , ca de pătrați zici ca ne e bun, dar aici cu rating zero cam ce zici , bani aruncati degeaba
 • Îi doresc mult succes lui Radu Tudor.Cea care scrie mai sus este o impostoare. Și pestriță la mate.
 • Daca emisiunea “se merita”, va dai seama cat de buna e si ce public are????!!!! Vad ca distinsul luptator cu sacul la sala a iesit cam portocaliu in poza desi e rosu pana in maduva oaselor. Alti bani arincati inutil pe fereastra de tvr.
 • Buna emisiune.ceva care se merită pe piata media.fara scandaluri si alte porcarii cum suntem obișnuiți.

Trimite un comentariu

sus