Skip to main content

Relansare Pro TV Plus: Vezi Pro TV live, gratuit, cu toate emisiunile şi filmele

 
Relansare Pro TV Plus: Vezi Pro TV live, gratuit, cu toate emisiunile şi filmele

Pro TV relansează platforma video ProTVPlus. Noutatea: utilizatorii pot vedea, gratuit, toate emisiunile difuzate de Pro TV, în direct.

Publicitate

Vor avea acces şi la înregistrările emisiunilor, dar aici apare o limitare: vor fi disponibile doar înregistrările pentru cel mult o săptămână în urmă. Pentru înregistrări mai vechi, există platforma Voyo.ro.

Diferenţa dintre Voyo.ro şi ProTVPlus.ro? Conceptul. Voyo.ro se bazează pe abonament (SVOD - Subscription Video on Demand), ProTV Plus se bazează pe publicitate, iar clipurile vor avea inserate şi reclame (AVOD - Advertising Video on Demand).

Ce se va vedea pe noul ProTVplus.ro:

  • programul Pro TV Live. Postul se va vedea în direct, de pe desktop şi orice dispozitiv mobil - laptop, tabletă, smartphone. Practic, tot programul se va vedea în direct, cu producţii, publicitate şi cu filme. Pentru a vedea programele în direct, gratuit, este nevoie de logare.

Nu există limitare la vizionarea LIVE. Se vor putea vedea în direct filmele şi toate producţiile proprii: emisiunile de ştiri, România, te iubesc, producţii gen Vorbeşte lumea, Lecţii de viaţă, Mă însoară mama, La Măruţă, Ce spun românii, Las Fierbinţi, dar şi marile producţii licenţiate - Românii au talent, Vocea României.

  • înregistrările emisiunilor, pentru cel mult o săptămână în urmă. Fac excepţie programul de ştiri, Vorbeşte lumea, La Măruţă, România, te iubesc şi I Like IT, ale căror înregistrări sunt disponibile şi pentru o perioadă mai mare.

Unde sunt limitările:

1. La nivel de filme. Filmele vor fi văzute în direct online, dar nu va fi disponibilă înregistrarea acestora (au un alt regim de licenţiere pentru difuzare).

2. La nivel de înregistrări: se pot vedea doar pentru o săptămână în urmă.

Ce se va vedea de pe celelalte canale Pro TV?

Pro TV este singurul canal care va avea emisia Live online gratuit.

În cazul Pro 2, Pro X şi Pro Gold, vor putea fi văzute anumite emisiuni înregistrate. De exemplu, Pro 2 are pe ProTVplus, în acest moment, înregistrări ale unor episoade din Iubire şi Onoare.

Pentru celelalte canale, conţinutul va fi actualizat în perioada următoare, spun oficialii Pro TV.

Ce este disponibil acum, vezi pe ProTVplus.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aurelb13 aurelb13
    De ce merge greu?
  • Robert Robert
    bun doar ca din afara tarii nu merge sa te uiti , doar daca folosesti in proxy sau VPN
  • morosan geanina morosan geanina
    Foarte buni!
  • qqqq qqqq
    Mintiti cu nerușinare.nu se poate vedea nimic in direct,cel mult un minut si nimic mai mult.
  • Lungu Adrian Lungu Adrian
    Sunt extraordinar de satisfacut afland ca termenul de a putea viziona emisiunea lui Maruta este extins! Ma alarmasem ca este restrictionat la doar o saptamana... Ptiu!
  • Me Me
    Cum adica gratuit? De cand ProTV-ul se vrea a fi vizionat gratuit? Din cate stiu ProTV-ul NU ESTEgratuit pentru nimeni, operatorul de cablu platind o suma fumusica de bani pentru retransmisie, bani care sunt inclusi in abonamentul platiti de noi toti. Este o schimbare de paradigma la ProTV? Au venit deja chinezii peste ei?
  • teodor teodor
    Șanse 0 să lase transmisia cînd setransmit meciuri din CL.
  • F F
    Așa mile putem spune și de chefi. Antena nu prea a dat comunicate pentru zilele de marți. :)) Chefii oricând sunt invitați de concurenta joi și vineri.
  • mark mark
    @iuli: pe youtube nu prea mai poți mânări numărul de vizionări, pe platforma ta poziționezi ce vrei tu la „cele mai vizionate”
  • mile mile
    iuli, dar nu prea au castig , cine se uita la reclame pe youtube
  • Iuli Iuli
    Platformele ProTV si Antena1 sunf degeaba. In prezent toti au acces la orice emisiune a acestor televiziuni pe net fara sa plateasca un abonament.

    Asa cum zice si @F, Pro TV ar trebui sa intre in YouTube, unde ar avea sute/zeci de mii de vizualizari, asa cum au in acest moment emisiunile postate ilegal de alti useri.
    De exemplu: Kanal D a intrat serios in YouTube in 2017, de atunci a ajuns la aproape 400.000 de abonati si la peste 380.000.000 de milioane de vizionari. Alt exemplu este iUmor de la Antena unde are aproape 1 milion de abonati si peste 600.000.000 de milioane de vizionari. Postul Antena 1 este alt exemplu: peste 500.000 de mii de abonati si peste 600.000.000 de vizionari.

    Nu mai plateste nimeni 3 euro pe o emisiune sau film unde se vad FREE pe diferite site-uri. Platesti abonament pentru Netflix/HBO, unde au continut PREMIUM, nu pentru un filme rereredifuzat:)
  • mile mile
    f, cand are cocurenta ferma nu mai face rating , de aia nu au curaj sa mai puna marti , ea face rating doar joi , stim de ce , poate ne explici tu de ce marti nu mai ferma
  • F F
    Mile, cum poți sa te bucuri atât ca Antena e pe 1 luni când 5 6 zile e pe 3. Nu mai zic ca saptamana asta a fost și pe 4. :)) Cat despre Chefi, pe lângă calitatea indoielnica, sezonul ăsta e cu probleme. Cea mai de succes emisiune a Antenei face audiente ca ferma, o emisiune care tu spui ca e slaba în audiente. :)) mai sunt și alți obsedați, dar ca tine mai rar.
  • mile mile
    mareane , nu intelegi tu, s-au laudat pe intervalul 19-23, nu sunt doar stiri pe cele patru ore , pro tv lider o ora , antena 3 ore, deci in medie pe cele patru pro tv nu avea cum sa fie lider , vad ca mori de ciuda pt asta si ma bucur
  • marian marian
    Geo, problema e ca su laudat ca si stirile de la 19 le-au intrecut , manipulare , ca PSD-isti

Trimite un comentariu

sus