Skip to main content

Ana Munteanu, câştigătoarea Vocea României, şi Bianca Purcărea, finalistă Eurovision România, o vor interpreta pe Sophie, din musicalul Mamma Mia

 
Sursă foto: Pro TV
Sursă foto: Pro TV

S-a stabilit cine vor fi actriţele care vor interpreta, în dublu rol, personajul principal. Sophie va fi interpretată de două artiste: Ana Munteanu şi de Bianca Purcărea. Personajul principal al musicalului, Sophie, va fi interpretat în dublu rol, deoarece vor fi puse în scenă multe spectacole, zilnic.

Publicitate

Adaptarea locală a spectacolului de pe Broadway, Mama Mia, va fi lansată joi, 24 mai, la Sala Palatului.

Ana Munteanu a câştigat show-ul Vocea României, din 2017, în echipa lui Smiley:

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley. Este un proiect grandios şi mă bucur enorm că fac parte din el! Am şansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc şi învăţ foarte multe lucruri la repetiţii”

Bianca Purcărea este, de asemenea, fostă concurentă în talent show-uri muzicale. Ea a participat în primul sezon al emisiunii X Factor, unde a ajuns până în etapa Bootcamp-ului. A mai participat şi la Eurovision, în anul 2012, unde a ajuns până în finala naţională:

„Festivalurile româneşti de muzică mi-au adus multă experienţă, eu le consider o şcoală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice şi vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol”

În România, spectacolul va fi o co-producţie Sloveno-Română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniţi.

Printre aceştia se numără Andrei Boncea, fost director la MediaPro Pictures şi actual producător la compania WonderTheatre, şi Sorin Enache, fostul director executiv Realitatea TV şi actual producător la compania Atelier Production. (mai multe despre producţie , aici)

Musicalul Mamma Mia a fost lansat în 1999, la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite pe Broadway. A fost urmărit de peste 60 de milioane de spectatori, la nivel mondial.

Spectacolul spune povestea unei tinere care încearcă să-şi cunoască tatăl natural şi şi să fie condusă de acesta la altar. Însă se confruntă cu trei posibile variante. Decide să-i invite pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Povestea este spusă pe melodiile ABBA, compuse de Benny Andersson şi Bjorg Ulvaeus.

Spectacolul a fost pus deja în scenă de către Prospot Doo în Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Croaţia.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus