Skip to main content

Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României, și Bianca Purcărea, finalistă Eurovision România, o vor interpreta pe Sophie, din musicalul Mamma Mia

 
Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României, și Bianca Purcărea, finalistă Eurovision România, o vor interpreta pe Sophie, din musicalul Mamma Mia
Sursă foto: Pro TV

S-a stabilit cine vor fi actrițele care vor interpreta, în dublu rol, personajul principal. Sophie va fi interpretată de două artiste: Ana Munteanu și de Bianca Purcărea. Personajul principal al musicalului, Sophie, va fi interpretat în dublu rol, deoarece vor fi puse în scenă multe spectacole, zilnic.

Adaptarea locală a spectacolului de pe Broadway, Mama Mia, va fi lansată joi, 24 mai, la Sala Palatului.

Publicitate

Ana Munteanu a câștigat show-ul Vocea României, din 2017, în echipa lui Smiley:

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley. Este un proiect grandios și mă bucur enorm că fac parte din el! Am șansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc și învăț foarte multe lucruri la repetiții”

Bianca Purcărea este, de asemenea, fostă concurentă în talent show-uri muzicale. Ea a participat în primul sezon al emisiunii X Factor, unde a ajuns până în etapa Bootcamp-ului. A mai participat și la Eurovision, în anul 2012, unde a ajuns până în finala națională:

„Festivalurile românești de muzică mi-au adus multă experiență, eu le consider o școală în sine, pentru că se apropie foarte mult de musical, ca rigori tehnice și vocale, iar musicalul a fost dintotdeauna genul meu preferat de spectacol”

În România, spectacolul va fi o co-producție Sloveno-Română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniți.

Printre aceștia se numără Andrei Boncea, fost director la MediaPro Pictures și actual producător la compania WonderTheatre, și Sorin Enache, fostul director executiv Realitatea TV și actual producător la compania Atelier Production. (mai multe despre producție , aici)

Musicalul Mamma Mia a fost lansat în 1999, la Londra, în West End și apoi în Statele Unite pe Broadway. A fost urmărit de peste 60 de milioane de spectatori, la nivel mondial.

Spectacolul spune povestea unei tinere care încearcă să-și cunoască tatăl natural și și să fie condusă de acesta la altar. Însă se confruntă cu trei posibile variante. Decide să-i invite pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Povestea este spusă pe melodiile ABBA, compuse de Benny Andersson și Bjorg Ulvaeus.

Spectacolul a fost pus deja în scenă de către Prospot Doo în Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina și Croația.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu